Advertoriale / Lifestyle

Când vine bebe, avem nevoie de articole pentru copii de pe ManiaMall.ro

Un copil este o binecuvântare în viața oricărei familii însă, trebuie să recunoaștem, că sosirea unui nou membru poate veni la pachet și cu multe, multe provocări. Un bebeluș aduce fericire nemăsurată, mii de zîmbete în plus, duioșie și iubire dar și îngrijorări și mici provocări zilnice.

De asemenea, la modul practic, un copilaș are nevoie de destul de multe lucruri pentru a fi îngrijit așa cum trebuie, începând de la lucrurile mari, căruț, păutuț, scaun de mașină etc până la lucrușoarele mici dar nelipsite din rutina zilnică, scutecele, cuib, scaun de masă, jucării educative.

Anul acest, i-am urat bun venit în familie celui de-al doilea copil al nostru, bebe Alex. Deja are trei luni și, deși venirea lui a fost oarecum o surpriză, efectiv nu mi-aș mai putea imagina viața fără el. Pare a fi cel mai firesc lucru din lume să avem doi copii. Desigur, am avut toți patru nevoie de un pic de adaptare la noua formulă, dar atât pentru noi cât și pentru fetița noastră, dar și pentru bebe, tranziția a fost destul de ușoară.

Cum spuneam și mai sus, un bebeluș are nevoie de multe lucrușoare pentru a fi confortabil și bine îngrijit, unele mai mari altele mai mici, unele de strictă necesitate iar altele facultative. Din fericire, oferta este foarte mare și este ușor să-ți procuri tot ce ai nevoie în timp scurt. Unul dintre cele mai bune magazine online undde am găsit articole pentru copii, este maniamall.ro

Deși multă vreme nu prea am acordat credit unui astfel de obiect acum, scaunul balansoar multifuncțional mi se pare pur și simplu un must-have într-o casă în care se află un copilaș de câteva luni. Efectiv, această ”jucărie” îți poate oferi cele cinci minute de liniște de care ai atâta nevoie uneori după o zi lungă.

Sursă foto: Maniamall.ro și Canva, editat cu Canva

Eu am ales unul albastru, de la Ricokids, potrivit pentru un băiețel de la 0 până la 18 kilograme. Are culori frumoase, așa că se potrivește foarte bine în orice căsuță. Scăunelul are un spătar reglabil, vibrații ușoare și se balansează, ajutându-l pe bebe să se relaxeze sau chiar să adoarmă. Siguranța este importantă, așa că am apreciat că are o centură cu prindere în trei puncte. În plus, este confortabil și bebe va sta bine în el, ne-existând riscul să se lovească sau să se rănească, pentru că mânerul este acoperit cu o spumă moale și un strat de material.

Și pentru că diversificarea nu mai este chiar așa departe iar, în vreo două luni, bebe va putea să înceapă să guste deja mâncărică, următorul obiect pe care l-am selectat de pe site este, firesc, un scaun de masă.

Pentru că deja am experiență de la fetița mea iar scaunul ei de masă a devenit unul dintre obiectele pe care nu le vom putea refolosi, de data asta am știut exact ce să caut. Îmi trebuia un scaun solid pe care să îl pot folosi mai mult timp, adică de când începem diversificarea și până când bebe este pregătit să mănânce la măsuță. Am ales unul 2 în 1, cu înălțător, centură de siguranță în cinci puncte și tăviță detașabilă. Tot albastru, bineînțeles.

Sursă foto: Maniamall.ro și Canva, editat cu Canva

Este important pentru mine ca scaunul de masă să se poată curăța ușor, așa că am ales unul cu tăviță detașabilă care să poate fi spălată de câte ori e nevoie și cu husă detașabilă pe care să o pot băga la spălat dacă se murdărește.

În plus, pentru că plănuiesc să-l folosesc mai multă vreme, e important că acesta poate fi reglat pe înălțime și că poate fi transformat într-unul de mici dimensiuni. Suportă până la 20 de kilograme, e potrivit de la 6 luni și până la 3 ani, are picioare antiderapante și e stabil și ușor de folosit, toate aceste caracteristici făcându-l foarte potrivit pentru a transforma hărnirea bebelușului într-un moment plăcut.

Și pentru că știu deja cât de repede trece timpul și cât de repede cresc copiii noștri, gîndul îmi este la toate activitățile pe care le voi putea face cu el, nu peste foarte mult timp. Din acest motiv, următoarea mea alegere este o măsuță educativă cu activități.

Mi se pare jucăria ideală pentru un bebeluș mai ales că se poate folosi încă de la 7 luni. Are funcții muzicale și interactive. Picioarele măsuței sunt detașabile astfel că panoul mesei poate fi folosit in mai multe moduri: ca o jucarie normala, un panou obisnuit fara picioare sau ca o masuta, asta dupa ce se ataseaza picioarele.

Sursă foto: Maniamall.ro, editat cu Canva

Măsuța are un buton de pornire/oprire care poate fi ușor acționat și se poate controla și volumul. Jocurile cu activitati contin : un pian cu clape viu colorate, multiple melodii și lumini, un circuit  trenuleț cu animăluțe și tunel, un labirint  motric  format dintr-o șină și cuburi ce conțin cifre, 3 rotițe zimțate viu colorate, multiple butoane colorate, fiecare având câte o funcție muzicală și un semafor.

Este simplu de montat, avem la bază panoul și cele 4 picioare reglabile. Panoul se poate așeza direct pe covoraș sau  se pot monta  picioarele, picioarele sunt reglabile, așa ca se pot ajusta în funcție de înalțimea bebelușului sau de poziția sa de joacă.

Acestea au fost alegerile mele în materie de articole pentru copii de pe maniamall.ro. Tu care articole pentru bebeluși crezi că sunt un must-have și care mai pot aștepta?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *