Dezvoltare personala

A da e a primi

Cred cu tărie că atunci când îți asumi responsabilitate pentru viața ta și încetezi să te mai victmizezi, fără să mai lași întâmplările să te poarte cum vor ele, se întâmplă lucruri cu adevărat magice.

Dezvoltarea personală poate arăta foarte diferit pentru fiecare dintre noi și poate include lucruri care mai de care mai diverse: poate fi terapie, poate fi legea atracției, poate fi un business, un hobby ca mersul pe munte sau o pasiune nouă – care să te absoarbă cu totul. Tot ce contează în acest proces este, ca orice ai alege, acel „ceva” să te ajute să găsești sens și împlinire în existența ta – atât.

Legea atracției

Personal, sunt mare fană a legii atracției, cred că explică foarte multe și are multă logică pentru mine. Deși scepticii vor spune că nu este nicidecum demonstrată științific, pentru mine este suficient să-i văd efectele în fiecare minut în viața mea dar și a celorlalți. Chiar are mai mult sens pentru mine să admint că gândurile și vibrația noastră creează realitatea, decât să cred că totul e coincidență și se împarte doar în noroc/ghinion.

Sursă foto: Canva.com

Am mai vorbit despre acest subiect aici, pe blog, pentru că este un subiect care mă interesează și care are multe secrete de explorat. Într-un articol anterior, spuneam că unul dintre secrete este acela că nu atragem în viața noastră ceea ce spunem că ne dorim sau lucrurile la care ne gândim, ci ceea ce rezonează cu vibrația noastră, cu frecvența pe care o emite ceea ce simțim noi acolo, în interior.

Un alt secret

Legea atracției, indiferent că vrei să crezi sau nu în ea și indiferent cum ți se pare, funcționează. Exact, legea atracției este cam ca legea gravitației – ea funcționează oricum iar efectele ei sunt observabile în realitatea fiecăruia dintre noi.

Un alt secret este că Universul, pe lângă faptul că el este acustic, răspunde la ce emitem, este că el nu face diferența între a da și a primi și de aceea foarte des se spune că ”A da, e a primi”. Ba chiar moșii noștri au fost mereu înțelepți și intuitivi și ne-au lăsat frumoasă vorbă românească: ”De unde dai, Dumnezu îți dă”.

De ce se întâmplă asta? Pentru că totul în jur este energie iar energia are nevoie să circule. Atunci când dai ceva, ești pregătit să primești ceva nou în loc – pentru că ai creat spațiu pentru asta. În plus, ceea ce dăruim se întoarce la noi. Dacă vrei pace, fii o persoană pașnică, dacă îți dorești iubire, fii o persoană mai iubitoare – ați prins voi ideea.

Sursă foto: Canva.com

Iar cel mai simplu exemplu în acest caz este zâmbetul. Doar un singur zâmbet și vom primi zeci de zâmbete înapoi în loc.

Am auzit foarte mulți specialiști în legea atracției și nu numai, care recomandă donarea unui anumit procent din venit, lunar, exact din acest motiv. A da, este a primi. Ceea ce oferim, se întoarce la noi întotdeauna iar dacă oferim din inimă, tot ce dăm, se va întoarce înzecit.

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

December 3, 2023 at 10:55 am

Hey! Would you mind if I share your blog with my twitter group? There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Many thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *