Advertoriale / Lifestyle

De Black Friday alege parchet lemn dublu si triplu statificat – podeaua care îți susține visurile și pașii

Că a venit toamna în toată regula nu este niciun secret, s-a instalat tare bine și, chiar dacă ne mai ”minte” cu temperaturi ca de primăvară și raze călduțe de soare, mijlocul lui Octombrie e aici și își face simțită prezența.

Unii se bucură, alții nu, depinde de gusturi, preferințe și, spun unii, de perioada în care te-ai născut. Cum ziua mea este la sfârșitul primăverii, exact în zilele în care înfloresc trandafirii, vă dați seama că nu mă dau atât de tare în vânt după acest anotimp. Dar, face parte din cursul normal al vieții și nu ar avea sens să nu îl accept și să nu îl iau ca atare.

Vine ploaia bine-mi pare, toamna Black Friday are

Deși tendința mea naturală este să mă plâng de frig, de zilele scurte și lipsa luminii, nu am cum să nu recunosc că toamna are și câteva părți bune. Să citești o carte bună seara, culcușit într-o pătură călduroasă, să te plimbi prin frunze, să cumperi haine călduroase pentru garderoba de sezon și, desigur, mult așteptatele reduceri care vin odată cu Black Friday.

Sursă foto: Canva.com

Tuturor ne plac reducerile și super-ofertele și, chiar dacă nu toți suntem fani declarați ai toamnei (eu una, clar nu intru în categorie) cel puțin avem cu toții un motiv de bucurie, mai pe finalul lunii, cu ocazia mult așteptatului Black Friday.

Pe lângă perioada din an în care copacii se colorează multicolor, ceaiurile și alte băuturi calde sunt vedetele zilei în diminețile friguroase și ne putem gândi la Halloween și dovleci sculptați, pentru mulți dintre noi, finalul toamnei reprezintă și momentul în care putem face achiziții pe care le-am tot amânat în restul anului.

Podeaua care îți susține pașii și visurile

Deși multă lume se orietenează în general spre a achiziționa articole din categoria electronicelor sau a electrocasnicelor, foarte multe alte magazine online au oferte de Black Friday, inclusiv cele care se adresează locuinței. Tindem să ne gîndim mai puțin la renovări și amenașări interioare toamna dar, de ce să nu fie acest Black Friday momentul în care casa ta să devină un loc (mult) mai primitor?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Cum podeaua este, la propriu, baza unei locuințe, cea care ne susține pașii, activitățile și eforturile pe care le întreprindem zi de zi pentru a ne realiza visurile, m-am gândit că v-ar plăcea să aflați că toamna aceasta, toată luna Noiembrie, este Black Friday la Valprestparchet.ro.

Puteți profita de reducerile lor dacă aveți de gând să vă înnoiți locuința și să o înfrumusețați cu o podea solidă și durabilă din lemn pentru că acest magazin online va avea reduceri de pana la 50% pentru ambele colectii de parchet din lemn – atât pentru cel dublu stratificat cât și pentru cel triplu stratificat.

Așadar, dacă aveți de gând să renovați și să vă înfrumusețați casa și viața cu parchet dublu sau triplu stratificat, potrivit chiar și pentru încălzire prin pardoseală, poate nu ar strica să aruncați o privire și să alegeți modelul preferat. Eu cu siguranță așa voi face pentru că, viața cu doi copii mici lasă cu siguranță urme nu doar pe frunțile noastre mai încrețite sau în cearcănele de la ochi, dar și prin micul nostru apartament.

Tu ce achiziții plănuiești să faci toamna aceasta, de Black Friday?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *