Cartile lui Ralu

Recomandare de lectură pentru weekend: Ugly Love – Despre fața urâtă a iubirii

Tate are 23 de ani și este asistentă medicală. Studiile o aduc în împrejurarea de a locui pentru o vreme în San Francisco cu fratele ei, Corbin, care este pilot de linie, la fel ca tatăl lor. Încă din prima seară, și nu chiar în modul în care s-ar fi așteptat, Tate face cunoștință cu unul dintre prietenii lui Corbin, Miles.

De ce e Miles atât de beat încât nu se mai poate ține pe picioare și cine este această Rachel pe care o tot strigă? Tate nu va afla acest lucru până la finalul poveștii și nici noi.

Între cei doi, atracția fizică este de netăgăduit dar, cu toate astea, le este greu să se afle în aceeași cameră fără să ”se împungă” și să se tachineze. Miles nu a mai fost cu nicio fată de 6 ani și susține că relațiile sunt mult prea compllicate pentru el. La rândul ei, Tate, pretinde că nu are timp de o relație din cauza școlii, dar care să fie adevărul? Dorința ei de a fi cu tânărul pilot devine pe zi ce trece tot mai mare și nu va mai putea fi ascunsă mult timp.

Vor găsi cei doi un aranjament care să fie convenabil pentru ambele părți?
Ce părere va avea Corbin despre asta?
Ce îl face pe Miles să nu mai poată iubi?
Va reuși Tate să scape fără o inimă frântă?

De obicei, nu sunt mare fană a romanelor new-adult, deși am mai citit câteva și am mai scris despre ele, dar Colleen Hoover are un fel aparte de a scris și mesaje puternice de transmis, în special celor tineri. Am mai citit de această autoare romanele Verity (preferatul meu până acum, cu siguranță) și Totul se termină cu noi iar cărțile ei sunt întotdeauna o lectură plăcută.

Romanul „Ugly Love” nu face excepție, să-l parcurg a fost foarte interesant pentru că povestea se dezvăluie ușor-ușor pe măsură ce personajele, Tate, Miles și (la sfârșit) Rachel, își expun versiunea lor a poveștii. Vă avertizez că nu este o poveste frumoasă mereu, este chiar tristă, pe alocuri cu accente tragice dar, ea vorbește deopotrivă despre fața frumoasă și despre fața urâtă a iubirii, despre prietenie, iubire, trădare, soartă și puterea de a renaște din propria cenușă.

Tu ai citit până acum vreun roman al lui Collen Hoover?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

November 1, 2022 at 2:02 pm

Acesta a fost primul roman al lui Coleen Hoover și mi-a plăcut. A fost o lectură ușoară, dar care mi-a menținut interesul pe tot parcursul ei. Am mai citit Verity, Totul se termină cu noi și, recent Totul începe cu noi (sau cum va fi tradus titlul părții a doua de la Totul se termină cu noi, eu nu am mai avut răbdare si am făcut pre-comandă pe Kindle de prin august, weekend-ul trecut am și citit cartea).Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *