Advertoriale / Moda

O toamnă reușită începe cu o vizită la magazinul de încălțăminte

Avem parte zilele acestea de o toamnă cu adevărat blândă și frumoasă, în culori minunate care ne mângâie cu raze călduțe și ne face atât de lină trecerea de la un anotimp la altul, astfel încât să nu ducem prea tare dorul zilelor de vară deja de mult trecute.

Datorită acestui fapt, am renunțat la sandale abia acum vreo lună de zile și chiar și acum încă mă mai răsfăț cu pantofi sport asortați unor ținute lejere (și subțiri) de toamnă. Cu toate astea, sunt conștientă că nu o să mai dureze mult până când va trebui să schimb geaca de piele pe una mai ”serioasă” și încălțările primăvăratice, cu niște botine chic sau chiar niște bocanci. Iar asta mă aduce la partea mea preferată a oricărei schimbări de anotimp și, deci, de garderobă: shopping-ul.

Sursă foto; Canva.com

Am pornit în căutarea asiduă a încălțărilor perfecte pentru toamnă și am scormonit internetul și toate magazinele virtuale pentru a obține ce îmi doream: niște botine deosebite, frumoase, calitative și nepărat din piele naturală.

Nu mi-a luat mult să fac o evaluare rapidă a ofertelor existente pe piață și să mă opresc, fără nicio urmă de îndoială, la magazinul online Modlet. Am fost impresionată de numărul foarte mare de opțiuni pe care aceștia le pun la dispoziție pentru noi, doamnele, dar și pentru bărbații din viața noastră.

Ce să mai, dacă arunci un ochi pe site-ul Modlet.ro este imposibil să nu îți placă ceva. Pantofi, botine, ghete, cizme, bocanci, teniși, adidași, mocasini sau balerini de damă, ba chiar și papuci de casă – absolut adorabili, apropo. În plus, au o ofertă foarte atractivă în care, la modelele selecționate, plătești doar jumătate din prețul afișat. Nu mă crezi? Nici nu trebuie. Intră pe magazinul online Modlet, alege-ți perechea preferată și plătește jumătate!

Diversitatea este foarte mare iar modelele sunt moderne, practice și pentru toate gusturile. Să spun că sunt frumoase ar fi cu siguranță prea puțin, așa că o să vă las niște imagini (care vorbesc de la sine) cu încălțările mele preferate.

Mi-au atras atenția aceste botine verzi, absolut superbe, din piele naturală. Le-am ales pentru că par comode și ușoare, au un fermoar care îmi permite să le încalț cu ușurință (condiție esențială când ai doi copii mici), sunt plușate la interior și au un toc gros, de doar 7 centimetri, care îmi va oferi stabilitate și mă va scuti de dureri.

Sursă foto: Modlet.ro, editat cu Canva

A doua mea alegere este una la fel de elegantă dar un pic mai sobră, potrivită pentru ocazii poate mai formale, cum ar fi mersul la birou sau un eveniment mai elegant. M-au atras detaliile acestor botine, inserțiile de dantelă dar și accentele metalice, care le fac cu adevărat deosebite și, deși sunt niște botine negre, nu sunt câtuși de puțin banale.

Sursă foto: Modlet.ro, editat cu Canva

Și, pentru când mă întorc acasă din oraș cu treburi sau după o zi mai lungă de stat în picioare, vreau să mă relaxez și să mă încălzesc în niște papucei de casă confortabili. V-am mai zis eu că sunt adorabili, dar o imagine face cât o mie de cuvinte. Iar dacă nu vă place movul, pe care eu îl ador, drăgălașii ăștia sunt disponibili pe mai multe culori, cum ar fi gri, roz sau negru.

Sursă foto: Modlet.ro, editat cu Canva

Voi ce fel de încălțăminte preferați toamna? Intră acum pe Modlet.ro și aruncă o privire la ultimele modele și oferte – sigur vei găsi ceva pe gustul tău.

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *