Advertoriale / Lifestyle

Mașina ta are nevoie de încălțăminte de iarnă? E timpul să dai fuga la magazinul de anvelope auto

SUn nou anotimp aduce după sine multe alte schimbări, unele mai mici, altele mai mari și fiecare dintre noi facem un efort mai mic sau mai mare pentru a ne adapta cât putem de bine.

Activitatea școlilor și a grădinițelor este în toi iar copiii s-au obișnuit deja cu rutina anului școlar, garderoba noastră include acum mai multe pulovere și geci și nu e deloc neobișnuit să avem nevoie de umbrelă în unele zile și de botine sau bocanci care să ne ferească de ploaie, noroi și stropi.

Cheful de plimbare sau de mers pe jos a mai scăzut, pentru că nu e prea îmbietor să te plimbi prin ploaia rece de toamnă, eventual torențială, însă uneori nu ai încotro. Treburile urgente nu suferă amânare câteodată, nici mersul la serviciu sau dusul copiilor la diverse activități nu pot fi făcute doar atunci când ai chef.

Și atunci, perspectiva de a ieși din casă și a te urca drept în mașină pentru a conduce până la destinația ta, în timp ce rămâi uscată și relaxată ascultând muzica preferată sau un podcast – este foarte, foarte îmbietoare.

Sursă foto; Canva.com

Mașina este, pentru cei mai mulți dintre noi, o prietenă de nădejde și o tovarășă care ne însoțește peste tot: spre seviciu sau spre școală, în vacanțe, în excursii scurte, pe distanțe mici sau mari, la cumpărături sau la petreceri. Ea este uneori ca o mică debara pe roți în care depozităm sau transferăm ce avem nevoie, alteori ne este dressing, alteori este ca o cameră mică de familie în care uneori ne petrecem timpul împreună, ba chiar ne poate fi dormitor sau spațiu de relaxare în unele situații.

Da, mașina noastră face multe pentru noi dar și noi avem, la rândul nostru, datoria să facem câteva lucruri pentru ea, pentru a-i acorda respectul și îngrijirea de care atâta nevoie și pentru care ne va răsplăti, ducându-ne în continuare peste tot în siguranță. Mersul la service este la fel pentru mașină cum este mersul la medic pentru copiii mici. Reprezintă un lucru care trebuie făcut cu regularitate și cu seriozitate, pentru a trata și a preîntâmpina unele probleme serioase.

În această perioadă final de toamnă, nu doar noi oamenii ne schimbăm hainele și încălțămintea dar și mașinile noastre. Este perioada în care toți șoferii se gândesc să facă programarea anuală pentru a schimba anvelopele cu unele de iarnă.

Și nu există un moment mai bun pentru asta, fiindcă Black Friday vine la e-roti cu reduceri la toate categoriile lor de produse, în special pentru anvelope. Între 11 noiembrie și 19 noiembrie se desfășoară această campanie în care poți beneficia de reduceri substanțiale, în special în primele 2 zile, în care reducerile vor fi de 70%.

Fă-le o vizită și documentează-te pentru a face cele mai bune alegeri de care să beneficiați tu și prietena ta cea mai bună: mașina ta care nu te lasă niciodată la greu. Nu o lăsa nici tu și oferă-i cele mai bune ”ghetuțe” de iarnă sub forma unor anvelope noi.

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *