Advertoriale / Lifestyle

Ți-e teamă de musafirii nepoftiți? Aruncă o privire pe un magazin online sisteme de securitate si supraveghere

Nu știu voi dacă mai țineți minte cum era mai demult, dar eu am copilărit într-o vreme în care chiar așa de ușor ca astăzi să transmiți mesaje și să ții legătura cu cei dragi. Pe atunci era perfect normal să lași un bilet pe masă sau chiar pe ușă prin care să anunți că nu vei fi acasă, precum și să precizezi locul în care poți fi găsit și (eventual dar deloc obligatoriu) un număr de telefon al gazdei. Un număr de telefon fix, adică.

Pe vremea când telefoanele nu erau deloc mobile și nu sosise însă timpul serviciilor de instant messaging (vezi Whatsapp, Facebook Messenger și restul aplicațiilor de același gen), era perfect normal să te duci în vizită la cineva pur și simplu, doar pentru că ai nimerit prin zonă sau chiar să găsești oaspeți așteptând la ușă atunci când te întorceai de acasă de la o simplă plimbare.

Tehnologia ne-a îmbunătățit viețile mult. E mult mai ușor acum să ții legătura cu rudele și prietenii indiferent de orașul, țara sau chiar continetul pe care se află ei. E mult mai ușor să anunți acum: hei, trec pe la tine sau hai să ne vedem în jumătate de oră. Cu toatea astea, parcă ne vedem mai rar, vorbim mai rar, comunicăm sporadic și suntem mai puțini la masă duminicile sau de sărbători.

Sursă foto: Canva.com

Pe de altă parte, tehnologia ne oferă acces mult mai facil la servicii de securitate și este mai ușor să te simți în siguranță datorită diferitelor sisteme de supraveghere sau alarmă. Cred că acum înțelegem cu toții că nu mai poți lăsa un bilet pe ușă în care să spui că nu ești acasă, mai ales dacă locuiești într-un oraș mare dar nu numai, pentru că acesta este chiar un comportament de risc.

În schimb, înțelegem că e mult mai util să ai o cameră de supraveghere în fața casei, a ușii, a curții sau a porții, la care să ai acces 24/24h, să poți observa dacă e ceva în neregulă sau chiar să accesezi mai târziu imaginile în cazul în care e nevoie să identifici un posibil făptaș, un musafir nepoftit care poate nu s-a purtat cuviincios. Cel puțin în cartierul în care locuim acum, sistemul de supraveghere ne-a adus de multe ori lumină îmn clarificarea unor evenimente dar le-a și determinat pe anumite persoane, doar privind mai bine în sus, să se mai gândească o dată înainte de a acționa într-un mod care nu ar fi considerat frumos, nici de locatari și nici de autorități.

Sursă foto: Canva.com

Să ai acces la astfel de sisteme de supraveghere este mai ușor ca niciodată, mai ales că Black Friday este și pe A2t, magazinul tău online sisteme de securitate si supraveghere. Începând cu 27 octombrie și continuând cu întreaga lună noiembrie, este momentul să profiți de reduceri și oferte speciale la toate categoriile de:

 • Supraveghere video,
 • Automatizari de porți
 • Sisteme de alarmă
 • Videointerfoane

Indiferent că te interesează să investești în:

 • Kituri complete de supraveghere video
 • Camere supraveghere wireless
 • Camere supraveghere Safer
 • Automatizari de porți culisante
 • Automatizari de porți batante
 • Automatizari de porți LIFE
 • Automatizari de porti COMUNELLO
 • Sisteme de Alarma wireless

Acum este momentul să profiți de ofertele de Black Friday și să investești în echipamente de supraveghere, ca să te asiguri că familia ta are parte de protecția și liniștea pe care o merită.

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *