Advertoriale / Parenting

Toate lucrurile pe care le visezi pentru copilul tău le găsești într-un magazin articole bebeluși și copii

Momentul în care cele două liniuțe apar pentru prima dată pe testul de sarcină este, probabil, unul memorabil pentru toți părinții și, indiferent dacă se simțeau mai mult sau mai puțin pregătiți pentru acest eveniment, deodată toate lucrurile par să prindă contur pentru familia ce tocmai urmează să se mărească. Sunt multe gânduri ce apar pentru prima dată în mințile viitoriilor părinți atunci când află , de la întrebări simple ca : Oare ce gen va avea bebelușul? va fi băiat sau fetiță? La: Oare de câte lucruri avem cu adevărat nevoie?

Pe tot parcursul sarcinii dar și apoi în anii ce vor urma (oho, mai ales atunci) întrebări de tot felul se vor succeda cu repeziciune reprezentând adevărate provocări iar la unele nu vom ști pe moment că am găsit răspunsul potrivită sau soluția corectă.

Drumul de la cele două liniuțe care ne entuziasmează atât până la mult așteptatul bebeluș, care apoi se va transforma în copil în toată regula, pare unul foarte lung dar de fapt nu este chiar așa. Timpul acesta înțesat atât cu clipe magice și multă fericire cât și cu multe emoții și uneori frustrări, are tendința de a trece extrem de rapid iar dacă ne oprim o secundă să ne plângem că am obosit – momentul magic a trecut.

Sursă foto: Canva.com

Da, viața de după cele două liniuțe nu va mai semăna niciodată cu cea de dinainte dar niciodată nu vei regreta asta – sau cel puțin pentru mine așa este, nu m-aș fi putut imagina niciodată trăind o viață în care să nu am copii. Deși uneori este greu, obositor și am multe momente în care mă simt copleșită, adevărul este că momentele fericite compensează din plin.

Din fericire, există multe lucruri care fac viața cu copii (mult) mai ușoară. Bunicile care adoră să petreacă timp cu nepoții, mașina de spălat rufe care învârte conștiincioasă hăinuțe mici în fiecare zi, posibilitatea de a comanda online și a avea totul livrat acasă și, în aceeași ordine de idei, magazinele online specializate în articole pentru bebeluși și copii.

De la tot ce este nevoie pentru camera copilului, la scaune de mașină, scoici auto, cărucioare, trotinete sau biciclete – toate pot fi alese și comandate dintr-un singur loc.

Începând cu noaptea dintre 31 octombrie și 1 noiembrie, te poți bucura de reduceri de Black Friday la babymatters pentru două săptămâni. Indiferent care este brandul tău preferat, Babymatters oferă reduceri la întregul brand și niciun produs nu face excepție. Brandurile care participă la această promoție sunt: Cybex, Babyzen, Cybex Platinum, Cavoe, BeSafe, Lionelo, Nuna, Joie, Britax, Recaro, Anex, Thule, Gb, Chicco, Bentley, Qplay, Little Dutch, Motorola, Picca Loulou.

Sursă foto: Canva.com

Dacă încă mai aștepți reducerile pentru a achiziționa ceea ce copilul tău are nevoie, fie că este vorba despre o trotinetă nouă fiindcă cea veche i-a rămas mică sau un cărucior premium pentru bebele ce va veni în curând sau orice altceva, acum este momentul să profiți și să plasezi comanda aceea pe care ai tot amânat-o.

Aruncă și tu o privire pe babymatters.ro și spune-mi în comentarii, tu ce achiziție vei face pentru copilul tău toamna aceasta?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *