Advertoriale / Cartile lui Ralu

Locul meu preferat din întreaga lume? O librărie online

Îmi place foarte mult să citesc și cred că această informație nu mai reprezintă un secret pentru nimeni. Cine mă cunoaște vreun pic sau a mai poposit pe acest blog, știe că sunt pasionată de lectură și, deși am și alte preocupări, nu îmi pot închipui o viață din care cărțile să lipsească. Oricât de ocupată am fost și oricâte alte îndeletniciri am avut, fie că a fost vorba despre job, prieteni, sport, facultate sau copiii, mereu (dar mereu) mi-am făcut timp pentru citit.

Acestă pasiune neîntreruptă pentru cărți s-ar putea datora faptului că am avut norocul să cresc într-o familie în care mi s-a citit de la o vârstă foarte fragedă și mi s-a cultivat dragostea pentru povești. De asemenea, în casa părinților mei există încă o bibliotecă foarte mare, care nu m-a lăsat niciodată fără ”material” pentru cel mai îndrăgit obicei al meu.

Citesc cu regularitate și domeniile mele preferate acum sunt beletristica, psihologia și tot ceea ce ține de dezvoltare personală. Biblioteca mea de acasă nu este una mare, din mai multe motive, unul dintre ele ar fi acela că aspir la a fi minimalistă așa că mai degrabă aș îndrăzni să spun că biblioteca mea de acasă este una ”în construcție” dar și în permanentă restructurare.

Sursă foto: Canva.com

În ultimii ani însă, am adăugat în ea un compartiment special și colorat, pe care i l-am dedicat fetiței mele care, din câte se pare, nutrește și ea deja iubire pentru aceste mici prietene care ne sunt cărțile. Avem acolo povești cu și despre prințese mai mult sau mai puțin tradiționale, povești educative care mă ajută să explic și să traversez tot felul de situații (cum ar fi mersul la grădiniță, gestionarea emoțiilor etc.), povești amuzante, cărți cu poezioare sau în rime ușoare, cărți cu personaje îndrăgite (de la Bucle Aurii la Mașa și…cam orice vă puteți imagina) – ce să mai, acest raft este un spațiu magic și (re)descoperim împreună lumea cu ajutorul lecturii.

Vă puteți da seama, deci, cu ușurință, că aloc destul de mult timp, spațiu fizic și resurse financiare pentru această pasiune, mai ales că nu sunt singura din familie cu acest obicei și mai ales că îmi doresc să îmi învăț și copiii să citească din plăcere. Pentru că nu ajung decât rar în librării fizice, îmi este mult mai la îndemână să îmi comand și cărțile de la o librărie online (la fel ca multe alte lucruri).

Așadar, am fost foarte fericită să aflu că librarul meu personal, Books Express are de Black Friday reduceri de până la 70%. Această promoție se desfășoară între 7 și 13 noiembrie, la toate categoriile din site. Vă spun, au atât de multe opțiuni și cărți din toate categoriile, ca să nu mai vorbesc despre prețurile extrem de atractive, încât va fi foarte greu să mă opresc doar la câteva volume.

Ție îți place să citești? Ce gen preferi?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *