Advertoriale / Frumusete

O zi de răsfăț cu prietenele începe la clinica estetica (Bucuresti)

Viața ar fi de neînchipuit fără prietene iar asta cred că este valabil pentru cele mai multe dintre noi. Telefoanele ar piui mult mai rar fără ele, terasele ar fi mult mai goale și parcurile la fel, mii și mii de cuvinte ar rămâne nespuse și zeci de fotografii sau filmulețe care mai de care mai trăznite și mai reușite (sau nu) ar rămâne să zacă degeaba prin memoriile telefoanelor noastre.

Da, cum spunea un citat care nu mai știu deloc cui aparținea dar știu sigur că l-am ctit pe undeva în spaniolă: ”La vida es mejor con amigas„ adică, în traducere, ”Viața este mai bună alături de prietene”. Nici nu știu cum ar putea fi altfel. Nimeni altcineva n-ar putea înțelege micile naostre necazuri zilnice de la un toc rupt, la un ruj care la lumina adevărată s-a dovedit a fi unul într-o culoare total nepotrivită sau o pereche de jeans care a sosit la noi într-o măsură în care i-am putea îmbrăca doar dacă am mai îndesa încă o persoană în ei.

Nu ne-am putea sfătui nici cu soțul și nici cu mama despre cele mai noi tendințe în modă, în fitness sau în materie de locuri de ieșit așa cum o facem cu prietenele noastre cele mai bune, sau poate că am putea să o facem – dar cu siguranță nu ar fi chiar același lucru.

Sursă foto: Canva.com

Prietenele noastre sunt cele care nu ne răspund cu ”Nu-i adevărat!” atunci când ne plângem că ne-am îngrășat, că avem celulită sau vergeturi sau că arătăm foarte obosite. Pentru că ele nu doar că sunt sincere cu noi, dar ne și înțeleg pentru că experiența lor este similară cu a noastră.

Și în timp ce soții noștri sunt ocupați la acest final de toamnă să caute înnebuniți reduceri la tot felul de aparate electronice sau electrocasnice, noi, doamnele, ne dorim ceva diferit. Visăm la o zi de răsfăț, cu tratamente pentru ten și corp la o clinică estetică de top din București.

Din fericire, de Black Friday ne bucurăm de reduceri la Silhouette Medical Beauty la o serie foarte largă de servicii și produse, care să se plieze perfect pe nevoile tale și pe ceea ce îți dorești, astfel încât să ai parte de răsfățul și bunăstarea pe care și tu și prietenele tale le meritați.

Fie că este vorba despre oferte speciale la produse cosmetice profesionale de la branduri de top, tratamente laser, tratamente corporale, tratamente estetice faciale sau anti-aging – alege ceea ce ți se potrivește și profită de reducerile substanțiale pentru a-ți redescoperi frumusețea.

Sursa foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *