Advertoriale / Lifestyle

Gazonul tău pare rătăcit? Regăsește-l la un magazin grădinărit Husqvarna

Se spune că iarba e mereu mai verde pe partea cealaltă dar să fie oare așa ceva adevărat? Poate nu în totalitate dar, știți voi cum se mai spune, nu iese foc fără fum. Adică, un sâmbure de adevăr există întotdeauna în astfel de zicale populare.

Așadar, e ușor să admirăm prin reclame, prin filme, pe la vecini, cunoștințe sau chiar prin oraș grădini frumoase, pline de flori de toate culorile și tufișuri atent tunse, spații delimitate și aranjate impecabil și cu un gazon aproape ireal de verde și, dacă-mi permiteți să mă exprim așa, de perfect. Dar, de aici și până la a aduce magia și în propria noastră curte, poate fi un drum lung. Sau nu?

Sursă foto: Canva.com

Care să fie ingredientul secret care transformă o banală curte cu iarba într-una cu un gazon superb, ca în filmele americane? Păi, evident, în primul rând, plantarea unui gazon de calitate într-un mod specific, apoi întreținerea și grijirea lui adecvată pe durata tuturor celor patru anotimpuri și…câteva secrete pe care le voi împărtăși acum cu voi .

  1. Înainte de a planta gazonul, teren trebuie nivelat pentru a te asigura că acesta va crește uniform și va arăta frumos.
  2. Gazonul nu trebuie tuns prea scurt, pentru a păstra nutrienții pe firele sale și pentru a-l împiedica să se usuce.
  3. Gazonul trebuie tuns când înălțimea sa atinge minimum 7.5 cm dar nu depășește 10 cm.
  4. După plantare, se recomandă udarea și fertilizarea regulată
  5. Resturile rămase după tunderea gazonului pot fi lăsate unde au căzut, pentru că ele vor acționa ca un îngrășământ natural pentru sol

În plus, dar asta nu mai este deloc secret, la Belgarden te bucuri de reduceri de Black Friday la o multitudine de categorii de produse profesionale destinate gradinaritului și agriculturii precum și toate accesoriile necesare pentru curățarea și întreținerea acestor aparate.

Fie că vrei să achiziționezi o mașină nouă de tuns iarba sau un trimmer pentru mica ta curte sau chiar un tractoraș de grădină – în caz că ești fericitul posesor al unei curți mai mari, fie că ai poate un business în domeniul forestie, al agriculturii sau al construcțiilor – poți arunca o privire pe Belgarden.ro pentru a găsi produsele potrivite pentru tine dintr-un magazin grădinărit Husqvarna.

Așadar, iarba nu este mai niciodată în altă parte, nici la vecini, nici în filme, nici în reclame și nici în alt cartier. Ca de obicei, fie că e vorba de gărdinărit sau de celelalte domenii ale vieții noastre, totul depinde mereu de noi, de munca și implicarea noastră. Sper că sunteți și voi de acord cu mine că, iarba este mereu mai verde acolo unde o uzi, o îngrijești cu produse specifice, utilaje potrivite și un ingredient secret: multă pasiune pentru natură.

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *