Advertoriale / Lifestyle

Gustul copilăriei vine astăzi dintr-un magazin produse bio

Nu știu voi cum vă aminți despre copilăria voastră dar amintirile mele sunt foarte vii, colorate, intense și, în mare parte, amuzante. Atunci am făcut primele boacăne, mi-am făcut primii prieteni și am învățat să mă descurc în tot felul de situații sociale, chiar dacă pe atunci nu știam asta – eu credeam că doar mă joc și mă distrez.

Când venea ora mesei însă, poate vă aminți și voi, opțiunile nu erau foarte variante. De fapt, eu îmi amintesc că mereu erau două lucruri în meniu: ”Îți place, mânânci” cu a lui alternativă: ”Nu-ți place, nu mănânci.” Fără ”Hai să-ți facă mama altceva” fără ”Hai să comandăm”. De alergii nu auzeam prea des, știam doar că ne simțim rău uneori sau chiar frecvent, știam că ne apar bubițe pe noi sau că iar trebuie să mergem la dispensar.

Toate astea pot suna ciudat pentru copiii de azi și, cu atât de multe opțiuni sănătoase disponibile, chiar pot înțelege de ce. Din fericire, timpurile s-au schimbat și e mai ușor ca niciodată să adopți un stil de viață sănătos. Fie că alegi să urmezi un stil de viață vegan și o dietă pe măsură, fie că alergiile sau intoleranțele te determină să eviți un anumit ingredient, cum ar fi lactoza sau glutenul, nimic nu ar trebuie să te oprească din a savura gustul vieții din plin.

Sursă foto: Canva.com

Mai mult, cred că mulți dintre noi suntem obișnuiți să ne răsfățăm cu gustul dulce din prăjituri sau ciocolată fără să ne gândim prea mult la prețul pe care corpul nostru trebuie să-l plătească atunci când noi abuzăm de produse convenționale pline de zahar, grăsimi și alte ingrediente nu prea sănătoase. Din fericire, există numeroase alternative de dulciuri și gustări realizate din ingrediente bio, de la batoane proteice sau ciocolată, la pufuleți, jeleuri sau bomboane vegane, toate parcă desprinse dintr-o poveste cu zâne.

Verlin este un magazin de produse bio care pune la dispoziția noastră o mulțime de alternative sănătoase pentru dulciuri bio sau vegane, paste, pâine, cereale sau leguminoase, lactate vegetale, produse fără zahăr, fără gluten sau lactoză, remedii naturale, vitamine sau chiar produse cosmetice naturale, atât pentru femei și bărbați cât și pentru copii.

Între 11 și 20 noiembrie, ne bucurăm de Black Friday la Verlin și de oportunitatea de a explora noi oportunități, de a învăța despre existența unor produse diferite și de a adopta un stil de viață (mai) sănătos, măcar uneori.

Recunosc, am fost uimită de diversitatea mare de produse potrivite pentru toate gusturile și la prețuri foarte bune iar produsul meu preferat de pe acest site este vinul spumant fără alcool – nici nu știam că există așa ceva și îmi doresc să îl încerc în curând.

Tu ce faci pentru a adopta un stil de viață mai sănătos?

Sursă foto: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *