Advertoriale / Lifestyle

Sărbătorile vin…chiar și la un magazin de pesticide și fertilizanti

În copilărie, am petrecut multe veri și ierni la țară, cu bunicii mei materni și, deși mi-am petrecut mare parte din viață în oraș, de fiecare dată când văd un tractor nu mă pot abține să nu zâmbesc. Gândul îmi zboară de fiecare dată, inevitabil, la tractorul roșu, mare și gălăgios al bunicului, în care am și avut ocazia să mă plimb de câteva ori când eram copil.

Acesta făcea un zgomot specific și îl auzeam oriunde aș fi fost în curte, când trecea pe stradă, ieșeam mereu în fugă, ca să îl văd și să îl salut pe bunicul, cocoțat acolo sus, în tractor. Mi se părea pe atunci un uriaș. Desigur, lumea în care tataie a lucrat și a făcut agricultură, acum demult dispărută, era una mai simplă, mai aspră și cu posbilități mult mai restrânse.

Nu auzise el de magazine online pentru pesticide și feritilizanți și nici de alte asemenea lucruri. Dacă i-aș spune azi că pe hectarul.ro găsești tot ce îți trebuie pentru agricultură sau grădinărit, de la semințe de plante sau flori până la unelte și utilaje – sunt sigură că m-ar privi cel puțin cu multă curiozitate.

Sursă foto: Canva.com

Dar în acest magazin online nu găsești doar cele de trebuință oricărui agricultor sau grădinar priceput ci oricărei persoane care are un hobby…sau mai multe. Fie că este vorba despre mobilier, decorațiuni, vinificație, jucării din lemn, activități în aer liber – acest magazin online este plin de surprize.

Adevărul este că, viața unui agricultor, deși întââmpină provocări specifice, este la fel ca a oricăruia dintre noi, până la urmă. Grădina trebuie să fie și frumoasă nu doar curățată și cultivată, casa de asemenea pentru că trebuie să îți facă mare plăcere să te întorci seara acolo, e indicat și chiar sănătos pentru psihicul nostru să avem hobby-uri și pasiuni pe lângă muncă sau activitatea noastră principală iar copiii nu vor avea niciodată suficiente distracții care să-i țină ocupați cât noi ne mai și vedem de alte treburi.

Eu am fost tare plăcut impresionată de selecția de decorațiuni de Crăciun de pe Hectarul.ro și chiar dacă mai este mult până la Crăciun, nu este deloc prea devreme ca să explorăm posibilitățile și noile trenduri în materie de decorațiuni.

Sursă foto: hectarul.ro, editat cu Canva

Mi-au plăcut mult ornamentele pentru interior, aranjamentele pentru masa de Crăciun, coronițele pentru ușa de la intrare, elfii cu leduri sau Moș Crăciunii foarte realist realizați – cu siguranță o să vă placă măcar un singur obiect pentru că oferta este foarte mare.

Și vorbind de oferte, pe Hectarul te bucuri de Black Friday în luna noiembrie, când toate produsele din site sunt reduse până cu până la 70%.

Tu ce părere ai? Este prea devreme să ne gândim la decorațiuni pentru Crăciun?

Sursă foto: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *