Advertoriale / Lifestyle

Plăcerea mea (ne)vinovată de toate zilele: cafeaua instant

Zi de zi viața mă provoacă continuu, pe mine și pe oricine altcineva, îmi aduce în cale nenumărate sarcini de rezolvat dar și multe bucurii și momente memorabile. Ca mai toată lumea, am și eu vase de spălat, facturi de plătit, copii de îngrijit, timp de planificat, deadline-uri de respectat și câte și mai câte de făcut în doar 24 de ore – care uneori par lungi de nu se mai termină și înțesate de ”trebuie” iar alteori se evaporă cât ai clipi.

Cu doi copii mici și mai ales cu un bebeluș, nopțile sunt deseori scurte, însă și pline și agitate. Cineva mi-a spus recent că arăt cam obosită și i-am explicat că, având un copil de cinci luni, programul meu de (ne)somn este cam ciudat în perioada asta. Adevărul e că se mai întâmplă – toți avem zile mai productive și zile care sunt mai puțin așa, uneori suntem mai obosiți, uneori e mai greu și în astfel de perioade singurul lucru pe care-l poți face este să reziști.

Din fericire, am un aliat (care nu e deloc secret), care mă ține în priză și îmi permite să am suficientă energie încât mă bucur de momentele frumoase – pentru că viața ne oferă și din acestea din plin. Ați ghicit, probabil, că vobesc despre cofeină și vreau să vă spun că, plăcerea mea vinovată este de, mai mulți ani, cafeaua instant.

Sursă foto; Canva.con

Chiar dacă sunteți sau nu de acord cu mine, iar asta este perfect ok, pentru mine cafeaua instant reprezintă cea mai rapidă cale de a mă revigora dimineața și de a-mi începe ziua cu energia care, de multe ori îmi lipsește la orele prea mici ale dimineții. Mă ajută să fiu mai productivă și mai puțin țâfnoasă, exact așa cum îi zice numele, adică instant.

Indiferent care este cafeaua voastră preferată, magazinul online Webcoffee.ro pune la dispoziția persoanelor juridice dar și a persoanelor fizice, absolut tot ceea ce ține de cafea, pentru a fi cumpărată pentru uz propriu, comercializată sau chiar dăruită.

Exact, au în stoc tot ce te poți gândi: cafea boabe, măcinată, aparate de vending, automate de cafea, espresoare, consumabile și câte și mai câte.

Personal, am intrat pe acest site în căutare de cafea de bună calitate, care să poată fi făcută cadou sau..nu. Mi-au atras atenția cele două produse din fotogafii, cafeaua instant Davidoff și cea 100% Arabica granulată, de la Tchibo.

Davidoff este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare fiindcă instant te duce cu gândul la eleganță naturală, stil, calitate și autenticitate. Gustul acestei cafele rezidă din procesul complex de prăjire și amestecul de boabe provenite din America de Sud și Africa de Est, iar experiența este intensă iar gustul – fascinant.

Sursă foto; Canva.com

Tchibo este unul dintre cei mai mari prăjitori de cafea din lume, ce și-a construit reputația pe serviciile de calitate și prețurile corecte. Cafeaua instant Tchibo Select Premium este un amestec rafinat de boabe Arabica, ce oferă o băutură aromată, cu un gust delicat.

În concluzie, nu știu voi, dar mie îmi este tare greu să îmi imaginez o lumea fără cafea, deși am mai încercat, însă viața este mult mai puțin lipsită de savoare în acest mod.

Din fericire, nu este nevoie de așa un exercițiu de imaginație, mai ales când există Web Coffee. Web Coffee este un brand în spatele căruia stau profesioniști cu experiență solidă și cu valori pe măsură, calitatea, respectul și integritatea fiind unele dintre cele mai importante.

Îi găsiți în București, de luni până vineri de la 8:00 la 17:30, pe strada Negoiu numărul 41, în sectorul 3, iar comenzile le puteți da la 0726 264 946 sau pe www.webcoffee.ro

Iar acum la final, aș vrea să te întreb: care este plăcerea ta (ne)vinovată dimineața?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *