Advertoriale

Se spune că e important ce e la interior dar oare contează ambalajul? Întotdeauna.

Întotdeauna ni se spune că tot ceea ce contează se află la interior și că ambalajul nu contează. Citatele de genul: ”Nu judeca o carte după copertă”, ”Adevărata frumusețe este la interior și nu la exterior”, ”Contează doar ce este înăuntru” sau ”Fericirea vine din interior”, susțin această credință a noastră, a oamenilor. Dar să fie oare așa? Să fie adevărat că ambalajul nu contează? Greu de crezut.

Mie îmi este aproape imposibil să-mi închipui o lume fără ambalaje. Pe cât de mici, pe atât de utile, pe cât de hulite – pe atât de folosite. Hai să facem un exercițiu de imaginație, în sprijinul afirmației pe care am făcut-o mai sus.

E dimineața, te duci la serviciu, e aglomerat, ești somnoros, cafeaua nu și-a făcut efectul, te uiți distrat în jur cu ochii cârpiți de somn și deodată…începi să simți ceva în stomac. Dar nu sunt fluturași ci…șoricei. Simți un miros îmbietor și instant îți amintești că…ți-e foame. Te așezi la coadă la patiseria care te îmbie cu tot felul de bunătățuri și ceri o banală merdenea.

Sursă foto: Canva.com

Nici nu ai primit-o dar deja salivezi gândidu-te cum miroase și ce gust are. Doamna de la tejghea alege merdeneaua și ți-o înmânează…exact așa cum e. Ești uimit și nu-ți vine să crezi. Te uiți la ea și eziți, dar o vrei, așa că întinzi mâna, descumpănit. E fierbinte și te arde la mână de mai să o scapi pe jos, e uleioasă, te-a murdărit tot, deja foamea s-a dus în altă parte și ție îți pare rău că ai luat-o.

Sau imaginează-ți altceva. Este duminică după-amiază și prietenii tăi au venit la tine. Vă simțiți bine, poate jucați ceva sau aveți multe de povestit și ar merge ceva bun. Dai comandă la pizza și toată lumea așteaptă cu nerăbdare mâncărica. Te sună mai repede decât te așteptai și cobori entuziasmat, să iei în pirmire mult așteptata delicatesă. Băiatul de la pizza e bucuros și el – așteaptă bacșișul. Îi plătești și te uiți cu speranță la geanta lui. O deschide și…stupoare. Îți poți imagina patru sau șase pizza fără cutie într-o geantă?! Mie mi se face rău doar când mă gândesc.

Sigur, poate că am mers cam departe cu exercițiul ăsta, mai ales în ultima parte, dar ați prins voi ideea – voiam să atrag atenția că ambalajele sunt subestimate. Și că, evident, nu mereu contează doar conținutul și ”ceea ce se află la interior”. Ambalajul contează, prezentarea contează – totul contează când vine vorba despre un produs.

Sursă foto: Canva.com

Din fericire, există Propack – producător de cutii și ambalaje profesionale din carton. Propack înțelege nevoia de ambalaje premium, care să asigure un transport fără probleme, care să păstreze calitatea produsului dinăutru și care să facă parte din povestea de succes a producătorului, discret – așa cum doar complicii adevărați și prietenii de nădejde știu să o facă, asigurându-ți spatele fără să dea de bănuit și fără să te lase la greu niciodată.

Propack asigură o gamă largă de produse de ambalare (cutii din carton ondulat, cutii de pizza etc.), depășind toate așteptările utilizatorilor din România. Acest furnizor se diferențiează ]n piață pentru că acordă atenția cuvenită fiecărui produs în parte, îmbinărilor și detaliilor, ca acesta să fie unul pe care producătorul se poate baza.

Dacă sunteți interesați de o colaborare sau vreți doar să aflați mai multe informații, îi găsiți la adresa: Str. Calarasi, nr.10 Sebes în județul Alba, Romania sau puteți să îi sunați următoarele numere de telefon: 0258 733 644, 0751 200 882 sau 0751 200 883. Iar dacă nu vreți să faceți nici vizită și nici să dați telefon pentru moment – puteți doar să le dați un email la office@propackambalaje.ro, pentru că sunt prompți, profi și plini de idei pentru afacerea ta – oricum ai alege să îi contactezi.

Iar acum, la final, aș vrea să îți mulțumesc că m-ai citit până aici și să te întreb: tu cât de mult crezi că are importanță ambalajul într-un business?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

În încheierea lui 2022...

December 30, 2022