Filmele lui Ralu

Recomandare de serial pe Netflix: Pamela, a love story

Trebuie să recunosc, am fost tare curioasă să vizionez acest serial încă de acum câteva zile când l-am primit pe Netflix în lista de recomandări, fiindcă Pamela Anderson este o figură emblematică a anilor 90 și de fiecare dată când îi aud numele, îmi aduc aminte de serialul Baywatch (cel original!), pe care părinții mei îl urmăreau cu interes, seara, când eram eu copil și mă încurcam printre picioarele lor (știu, sunt în vârstă :))).

Despre Pamela Anderson știm cu toții câte ceva – ea a devenit celebră, în mare parte, datorită fizicului său, prin apariții în Playboy și alte publicații de profil dar și prin rolurile sexy pe care le-a jucat în numeroase în filme și seriale. Datorită acestor fapte, de multe ori, media ne-a dat impresia că nu mai sunt și alte lucruri de spus despre ea. Ceea ce, firește, este greșit iar acest serial vine să ne-o arate pe adevărata Pamela, așa cum este ea în viața reală, așa cum o cunosc doar apropiații și familia ei.

Am fost surprinsă să aflu că ea este de fapt din Canada, nu știam această informație și mi s-a părut teribil de ingenios cum a reușit să intre în Statele Unite, atunci când a fost invitată să pozeze pentru Playboy în 1990, deși nu avea drept de muncă acolo. De altfel, dintotdeauna am știut că este o persoană ambițioasă și isteață, iar documentarul nu face decât să confirme toate acestea.

Copilăria ei și adolescența nu au fost deloc strălucitoare, mai degrabă ar putea fi caracterizate ca fiind marcate de sărăcie, de lipsuri și de prezența unui tată cu multe vicii, ceea ce poate ar putea să explice alegerile ei mai puțin fericite din viața personală.

Mi s-a părut foarte amuzat fragmentul de la începutul doumentarului în care tatăl ei povestește că, în copilărie, Pam era mereu la magazin, cumpărând întruna batoane de ciocolată. Le spunea vânzătorilor să le treacă în contul părinților – astfel că aceștia aveau mereu de achitat sume despre care nu știau :))

Cu toate astea, Pam a fost mereu o persoană cu multă energie, cu multă poftă de viață și cu o dorință de a reuși mai mare decât ea (chiar la propriu pentru că mereu a fost, așa cum singură mărturisește, mai mărunțică).

Acest documentar o înfățișează ca o persoană normală și îi creează o imagine extrem de sinceră și deschisă, mai ales că ea mereu a fost caracterizată de naturalețe în aparițiile sale. În afară de viața și cariera sa, Pamela mau vorbește despre munca ei ca activist și despre decizia de a-și folosi imaginea pentru a se face auzită, pentru a face o diferență în lume.

Mi-a plăcut momentul în care, pe înregistrare, a spus că activismul este sexy și că trebuie mereu să te folosești de ceea ce ai. Atitudine pe care, trebuie să spun, o aprob întru totul. A fi sexy înseamnă multe foarte lucruri și cele mai multe dintre ele nu au legătură cu aspectul fizic, iar dacă nici Pamela Anderson nu știe ce înseamnă a fi cu adevărat sexy – atunci cine să știe?!

Una peste alta, vă recomand acest serial ca alternativă de a petrece o oră și ceva dintr-un weekend sau dintr-o seară liberă, pentru că este natural, reconfortant și chiar inspirațional. Tu ce părere ai, ai văzut deja acest documentar?

Sursă foto de copertă: Google, editat cu Canva

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *