Super Blog

O primăvară cu gust de competiție și…Spring Super-Blog!

Aerul e mai blând, cerul e senin, soarele ne zâmbește mai mult și vântul bate nerăbdător a schimbare – semn că se întâmplă ceva. Ați simțit și voi? Mâine este, calendaristic vorbind, ultima zi din iarna aceasta și apoi începe bucuria din fiecare an. Știți voi, mărțișoare, zambile dolofane, ghiocei gingași, narcise grațioase, explozie de cadouri și emoții frumoase, zile mai lungi – ce să mai, primăvară în toată regula!

De mulți ani însă, pentru bloggeri, 1 martie mai înseamnă și altceva în afară de cumpărat flori și mărțișoare – prima zi de primăvară marchează și începutul mult așteptatei competiții Spring Super-Blog.

Este al patrulea an în care particip la Super-Blog și a treia primăvară la rând în care voi lua parte la acest concurs. Nu mai este nevoie să vă spun că aștept cu mare nerăbdare și de această dată surprizele pregătite de organizatori (Bună Claudia, Bună Albert!) și sponsorii ediției.

Sursă foto: Super-Blog.eu

S-au întâmplat foarte multe lucruri bune de când am prins gustul competiției și, deși presupune un efort din partea mea, mi-ar fi mult mai greu să stau complet deoparte. Participarea la acest concurs mi-a schimbat parcursul ca blogger și, deși pare că exagerez, mi-a îmbogățit viața, așa cum o știam până atunci. Intrarea în familia Super-Blog mi-a deschis nenumărate uși spre oportunitate și învățare, mi-a adus cunoștințe și prieteni noi, mi-a hrănit curiozitatea și pasiunea pentru scris.

De ce ar trebui să participi la Super-Blog?
Ei bine, sunt sigură că știi și tu că nimic nu ”trebuie” dacă nu vrei. Însă, o astfel de competiție te dezvoltă enorm (știți deja că îmi place mult ideea de a deveni cea mai bună versiune care putem fi). Vei învăța pe repede-înainte noțiuni elementare și avansate de blogging, seo și marketing, vei prinde ”gustul competiției”, te vei disciplina, vei trăi la maximum toate emoțiile iar adrenalina îți va deveni prietenă, îți vei face prieteni și vei face parte dintr-o adevăratată comunitate – comunitatea Super-Blog.

Sursă foto: Canva.com

Nu, parcursul nu a fost niciodată ușor (nu vă iluzionați!) și nu mă aștept ca în acest an să fie altfel. Dacă ar fi fost ușor, cu siguranță nu aș fi învățat atât de multe. Nu știu încă dacă voi participa la toate probele sau doar la unele (deși, sincer, mi-aș dori să mai bifez o ediție ca finalistă) dar știu sigur că e un moment pe care-l așteptam și că sunt foarte curioasă să văd ce provocări vor apărea de data aceasta.

Tu ce mai aștepți? Te-ai înscris la cea mai tare competiție de blogging deja? În caz că nu, o mai poți face încă aici. Mult succes!

Sursă foto: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *