Super Blog

Construiește fără limite cu singura franciză de materiale de construcții din România

Când mă uit la copiii mei, care se joacă pe podea, cum construiesc atât de ușor tot felul de case, hoteluri, clădiri, blocuri, poduri și orice te mai poți gândi – sunt de-a dreptul invidios. Imaginația lor pur și simplu nu are limite. În seara asta, ei construiesc din cuburi mari și colorate, un șantier naval, cu macarale, vapoare, utilaje și tot ce îi mai trebuie unui astfel de obiectiv strategic. Ieri au construit un cartier rezidențial, alaltăieri un mare centru comercial și nu am cum să nu mă întreb, ce vor construi și mâine. Fiindcă sigur le va mai veni lor vreo idee nemaipomenită.

Adevărul este că, ei nu construiesc doar din cuburi sau doar din lego. Nu. Copiii mei construiesc orice le trece prin minte: din pături, din scaune, din mobilă, din cutii, din ambalaje – ei pot construi din orice absolut orice vor ei.

Când renovarea îți dă bătăi de cap

Sunt uimit de multitudinea lor de idei, de creativitatea lor nemăsurată și de abilitatea lor de a face totul să pară atât de ușor. Fiindcă pentru mine, construitul și renovatul par sarcini foarte dificile. Soția mea insistă de multă vreme că e timpul ca locuința noastră să intre într-o renovare capitală. Numai când am auzit-o, mi s-au tăiat picioarele. Pentru că știu cât e de complicat. Câți bani, timp și mai ales nervi înseamnă totul.

Sursă foto: Canva.com

Nervii mei, vreau să spun. Credeți că nu știu ce înseamnă toate astea? Plănuit, tocmit cu meseriașii, alergat la depozite, măsurat, cumpărat și…cumpărat din nou, că n-am nimerit din prima – iar acest se proces se tot repetă la infinit, până la finalizarea proiectului și epuizarea mea totală.

Nu, eu clar nu voiam să intru în așa ceva. Până la urmă, ce era atât de în neregulă cu mica noastră casă? E drept, câteva probleme ar fi. Instalațiile electrice ar putea fi îmbunătățite, că nici ele nu mai sunt ce au fost o dată și ne fac surprize când ne e lumea mai dragă. La fel de bine, tâmplăria PVC ar putea fi înlocuită cu una mai performantă și mai elegantă și ar mai fi și altele dar, nu fac parte lucrurile de acest gen din farmecul unei case? Mai ales din șarmul unei case care are deja o vârstă respectabilă? Ei bine, soția mea, zice că nu.

La început, am încecat să o ignor. M-am făcut că nu o aud dar, ea a continuat. Am încercat să schimb subiectul, însă nici asta nu a făcut-o să uite. Am încercat să o îmbunez cu flori, cadouri și chiar cu o mini-vacanță la băi, la Căciulata. Toate astea i-au făcut nespus de multă plăcere și mi-a arătat toată recunoștința. Dar nu au făcut-o să renunțe la gândul de a renova casa și de a o transforma în locuința visurilor ei.

Așa că, până la urmă, a trebuit să o ascult. Știți cum se spune, dacă un bărbat spune că va face o treabă, o va face – nu este nevoie să îi reamintești din șase în șase luni.

Sursă foto: Canva.com

Așa că am început să mă documentez și să…mă afund în depresie. Știți ce prețuri au depozitele de materiale de construcții? U-ri-a-șe! Ca să nu mai spun câtă alergătură presupune totul, du-te acolo, du-te dincolo – bani, benzină și învoiri peste învoiri de la birou. Șeful meu este un om înețelgător dar, totuși! Nu pot rămâne în urmă cu toate proiectele pe care le am. Era clar – aveam nevoie de o minune.

Prietenul la nevoie se cunoaște – vindem-ieftin.ro

Și atunci a apărut el. Costel. Prietenul meu din copilărie care, întâmplător sau nu, știe totul despre materiale de cosntrucții. Costel este antreprenor și are un business care merge foarte bine. El construiește și renovează tot felul de spații, unele sunt locuințe private dar cel mai adesea acestea sunt hale, hoteluri sau clădiri de birouri. Pentru el, desigur, amenajările exterioare și amenajările interioare nu mai au niciun fel de secret, așa că am fost tare încântat când l-am întâlnit într-o seară în oraș și l-am invitat la o bere.

I-am povestit necazurile pe care le am cu nevasta și i-am zis: ”Costele, ajută-mă că nu mai liniște în casă!”. Dar el a râs în loc să mă ia în serios și mi-a zis să nu-mi fac nicio grijă. ”Dar, Costele, cum să nu-mi fac griji? Materialele, banii, depozitele, alergătura, încurcătura?”. Costel a dat din mână cu aerul relaxat al antreprenorului cu experiență și a început să îmi povestească despre singura franciză de materiale de construcții din România (vezi detalii).

Am rămas absolut stupefiat. Nu mai auzisem niciodată despre un Depozit Virtual și nu știam deloc ce înseamnă. Costel mi-a trimis apoi un link, să mă lămurească: Depozit virtual materiale de constructii (vindem-ieftin.ro) și mi-a zis: ”Cornele, uite de asta aveai nevoie! Nu mai căuta la depozitele clasice, depozitul virtual Vindem-Ieftin.ro te va ajuta să scutești bani, timp și energie plus că soția ta, va fi tare mulțumită!”.

Sursă foto: Vindem-Ieftin.ro

Suna mult prea bine să fie adevărat. Aveau acolo tot ce îmi trebuia mie și încă o grămadă în plus – practic orice ar avea nevoie cineva ca să renoveze o căsuță sau să construiască de la 0 un cartier nou – și să îl și mobileze!

Toate drumurile duc la…depozitul virtual

Dacă pentru amenajările interioare știam că o voi lăsa pe soția mea, Angela, să se ocupe de toate în cel mai mic detaliu (însă tot de pe Vindem-Ieftin), pentru acoperiș, izolații, instalații și tot ceea ce ține de structura casei – era clar că voi avea nevoie de consultanță. Fiindcă, spre deosebire de amicul meu, Costel, care se pricepe la construcții, eu nu sunt decât un biet contabil.

Din fericire, am găsit acest ajutor sub formă de consultanță de specialitate la noul meu prieten – Vindem-Ieftin.ro. Fiindcă, practic, un depozit virtual este cam ca unul clasic – oferă toată gama de materiale de construcții și găsești tot ce ai nevoie.

Diferența ar fi că totul se întâmplă prin comenzi online și telefonice, care sunt intermediate de către un consultant local – unul cu multă experiență și expertiză în domeniul materialelor de construcții. Este la fel ca și cum aș cumpăra dintr-un depozit local, minus tot timpul pierdut. Practic, marfa transportată la adresă iar eu primesc totul chiar acasă la mine.

Ca să nu mai spun că, alegând această metodă în locul unui depozit clasic de materiale de construcții, lanțul clasic fabrică-client, la nivel național, este scurtat iar, pentru mine, asta se traduce în costuri reduse cu până la 10-15% și materiale de calitate.

Sursă foto: Vindem-Ieftin.ro

Cred că nu mai e nevoie să vă spun că, tot ceea ce părea la început o corvoadă s-a dovedit a fi ceva plăcut și benefic pentru mine și familia mea. Copiii au acum camere renovate, amenajate după gusturile lor, problemele cu instalațiile sunt de domeniul trecutului, crăpăturile sunt istorie la fel și picăturile de ploaie care ne vizitau uneori din cauza acoperișului vechi iar Angela e tare încântată de cât de primitoare este acum toată atmosfera.

Casa noastră este acum ca nouă iar noi putem să scriem în ea povești frumoase mai departe, însă asta nu ar fi fost posibil fără prietenii noștri: Costel și depozitul virtual, care au făcut totul posibil.

Depozitul virtual – o afacere reală

Mai mult, mi-a plăcut acest proces așa de mult și mi-a deschis atât de mult orizonturile, încât noul meu proiect de suflet, va fi să îmi deschid propriul meu depozit virtual de materiale de construcții, astfel încât să ajut la rândul meu sute de clienți să construiască și să renoveze – fără bătăi de cap. Gândul că voi face lucrurile mai simple pentru alte persoane care vor să construiască, să amenajeze sau să renoveze dar nu prea știu cum, mă umple de bucurie și elan.

Vă întrebați ce m-a apucat? Păi, este destul de simplu. Depozitul virtual este singura franciză de materiale de construcții din România și reprezintă o afacere la cheie. Orice persoană cu spirit antreprenorial și talent în vânzări poate deveni partener și își poate stabili singur marjele comerciale având doar un computer și un telefon – așa că de ce nu aș face-o și eu?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Spring Super-Blog 2023.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *