Filmele lui Ralu

O nouă continuare pe Netfilx: Sex Life, sezonul doi

Nu știu dacă și voi sunteți la fel ca mine, dar, atunci când îmi place un serial, devin aproape dependentă de el și ideea unui sezon nou mă încântă peste măsură. În ultima perioadă, multe seriale îndrăgite pe Netflix au revenit cu sezoane noi, spre deliciul fanilor nerăbdători. Dacă sunteți curioși la ce mă refer, am scris despre câteva dintre ele în acest articol.

Astăzi însă aș vrea să vă spun despre sezonul doi din noul meu serial preferat Sex Life (despre care am scris mai demult aici). Dacă sunteți pudici sau aveți sub 18 ani, nu este pentru voi dar, altfel, are câteva idei despre relații care sigur vă vor pune pe gânduri.

Cum spuneam în primul articol despre Sex Life, protagonista, Billie, este o mamă casnică, cu un copil de câțiva ani și un bebeluș, care a renunțat la job și la viața în oraș pentru a se dedica soțului, Cooper, și copiilor ei.

Deși pare că ea a obținut tot ceea ce și-a dorit vreodată, și ceea ce îți doresc foarte multe femei, Billie nu este fericită cu viața ei și o cunoaștem într-o perioadă în care pune totul la îndoială. Coalc peste pupăză, în peisaj apare chipeșul Brad, fostul iubit, care o face să-și reamintească toate momentele intense pe care le-au trăit împreună, în nu foarte îndepărtata lor tinerețe. Nu este de mirare că, din toate aceste motive și altele, căsnicia lui Billie și Cooper începe să se clatine.

Sezonul trei duce întreaga acțiune la un nou nivel și îi întâlnim pe cei doi în plin proces de divorț iar lucrurile iau proporții nemaivăzute. Billie lucrează ca psihoterapeut și s-a mutat în New York, iar Cooper începe o relație cu o colegă de serviciu, Francesca.

Când Billie se duce la Brad pentru a lua totul de la capăt, are parte de o surpriză nu prea plăcută, la care nu se aștepta. Ce va face ea acum rămasă singură?

O continuare extrem de incitantă cu foarte multe surprize, în care lucrurile sunt oricum mai puțin simple și pare că niciun personaj nu mai are limite. Dincolo de situațiile pe alocuri exagerate, serialul transmite multe despre relații și despre natura umană iar mesajul pe care eu l-am perceput ca fiind foarte puternic, este că nicio relație nu este perfectă și nimeni nu poate avea tot ceea ce își dorește. De asemenea, replicile sunt extraordinar de sincere în unele momente și nu pot să nu mă întreb cum ar fi dacă am spune (mult) mai des ceea ce gândim și simțim cu adevărat.

Tu ai văzut până acum acest serial? Îl vei urmări în continuare?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *