Advertoriale

Folia cu bule de împachetat: cea mai distractivă jucărie

Nu știu dacă și voi aveați această plăcere în copilărie, sau dacă vă mai amintiți și nu cumva ați uitat la câți ani au trecut, dar mie puține lucruri îmi plăceau mai tare decât să pocnesc folia cu bule de împachetat. Și să nu cumva să vă gândiți că nu aveam jucării pe vremea aceea, aveam destul de multe – ce-i drept poate nu așa atractive și inteligente ca cele de azi – dar chiar nu am dus lipsă de ele. Toate jucăriile disponibile la acel moment – le-am avut și eu.

Cea mai distractivă jucărie dintre toate

Una dintre ele, erau un joc electronic pe baterii cu jocuri de tip Tetris (sunt sigură că știți la ce mă refer). Îmi plăcea mult să mă joc pe el – scotea sunete și era distractiv. Îmi plăcea să mă joc pe el Snake și Tetris dar…cel mai mult îmi plăcea ambalajul său. Și anume o cutie de carton și…folia cu bule de protecție în care venise îmapchetat. Îmi plăcea la nebunie să pocnesc micile biluțe și sunt sigură că nu eram singura care considera această activitate ceva distractiv.

Sursă foto: Canva.com

Ca adult și părinte, constat acum că această distracție nevinovată este una care sfidează timpul, fiindcă observ această îndeletnicire și la copiii de azi. Copiii mei, de exemplu, știu instinctiv cum să se joace cu ea și, de fiecare dată când primesc un pachet protejat de o astfel de folie, bucuria lor este fără margini și noua ”jucărie” îi ține ocupați vreo…10 minute. Știu că nu pare prea mult dar, credeți-mă (și părinții vor înțelege) chiar este!

Banala folie cu bule – o soluție de protecție serioasă

Mai în glumă mai în serios, dincolo de utilizarea pe care i-o dau copiii (și unii dintre adulți – dacă înțelegeți unde bat), folia de împachetat cu bule reprezintă o soluție de protecție mult utilizată și recomandată. Este folosită, în primul rând, cu scopul de a proteja produsele pe toata durata manipulării, a transportului și a depozitarii.
Aceasta și celelalte ”surori ale ei” în materie de soluții de împachetat, cum ar fi cele cu folie expandată (PEE), folie bule, hârtie, colțare de carton sau polistiren extrudat, folia de ambalare, împachetat, extensibilă – toate vin în spijinul pentru care au fost create inițial, acela de a proteja produsele pe toată durata călătoriei lor de la producător, distribuitor, depozit, curier și până la destinatarul lor final – clientul.

De asemenea, tot din această gamă, vin în sprijinul clienților folia cu pernițe și hârtia kraft, produse destinate umplerii spațiilor goale din cutii și fixarea acestora pe toata durata transportului, fiind cele mai utlizate produse din comerțul online. Sunt sigură că deși, poate, denumirea lor ”oficială” nu vă spune prea multe, știți cu siguranță la ce mă refer și sunteți familiarizați cu ele, regăsindu-le în multe dintre pachetele în care ajung și comenzile voastre.

Sursă foto: Canva.com

Kangoo Pack – partenerul tău în soluții de împachetare profesioniste

Kangoo Pack oferă, cu ajutorul specialiștilor săi și datorită anilor de experiență pe piață, sprijin în procesul de ambalare al partenerilor săi, cu un aport continuu și consistent de informatii practice, referitoare la utilajele și produsele consumabile disponibile, facilitând astfel procesul de selecționare a celor mai viabile și eficiente solutii.

Așa că dacă ai o afacere într-un domeniu în care ai nevoie de soluții de ambalare sau sigilare, Kangoo Pack poate fi soluția ideală și pentru tine. Activează într-un număr vast de domenii de activitate, asigurând consultanță, instalare, servisare și suport – în funcție de nevoile clientului. Vrei să dai de ei acum și nu știi cum? Nu-ți face griji, găsești datele lor de contact mai jos și e simplu ca bună ziua să-i contactezi – orice cale ai alege.

Sursă foto: kangoopack.ro

Iar acum la final, aș vrea să îți mulțumesc pentru că m-ai citit până aici și să te întreb: care era jucăria ta neconvențională preferată, în copilărie?

Sursă foto: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

April 7, 2023 at 9:04 pm

murire a produselor tale si scopul lor este excelenta in furnizarea utilajelor specializate necesare pentru a te ajuta sa iti protejezi si ambalezi produsele.

Kangoo Pack sprijina ambalarea produselor tale cu cea mai variata gama de solutii de impachetare pe care il poti gasi in piata – si pe care poti accesa usor si in cel mai bun raport calitate pret, prin platformele e-commerce dedicate sau prin showroom-ul sau de la Piata Sudului.

Dragii mei, sper ca v-am oferit cateva informatii noi si interesante despre folia cu bule si solutiile sale, pentru ca, urmand principiile sale usor de folosit, eficiente si, mai ales accesibile, Kangoo Pack devine un partener de incredere al magazinelor ofline si online.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *