Advertoriale

Cauți apartamente în Sebeș? La ce să fii atent când alegi o casă nouă

Să îți cauți prima locuință sau să îți cauți un alt loc în care să stai, nu este deloc ceva ușor. Sunt atât de multe lucruri la care trebuie să te gândești temeinic înainte de a lua o decizie. De la zonă, la spațiu, la vecini și facilități în apropiere, până la acte necesare, buget, contracte noi și autorizații – totul trebuie luat în considerare și inclus în planul pe care ți-l faci înainte de a porni la drum. Care drum? Drumul pentru a avea casa visurilor tale, pentru tine și familia ta, desigur.

Apartamente Sebeș

Pentru cei din orașul Sebeș sau cei care caută o locuință acolo, Atmosphere Residence pune la dispoziție apartamente noi în Sebeș la doar 2 km de centrul istoric al orașului și la 15 kilometri de Alba Iulia.

Atmosphere Residence este cel mai nou proiect al companiei San Casa, construit cu pasiunea, implicarea și seriozitatea pe care o dau cei 15 ani de experiență în domeniul construcțiilor al acestui dezvoltator imobiliar. Aceștia creează nu doar locuințe dar și comunități de locatari mulțumiți, ajutând peste 1500 de clienți fericiți să-și găsească nu doar o casă – ci un adevărat ”acasă”.

Sursă foto: Atmosphere Residence.ro

Dacă vrei să îi contactezi, iată datele lor de contact, după cum urmează. Îi găsești în Strada Transilvania, nr. 2, orașul Sebeș, județul Alba, Romania, sau le poți scrie la adresele de email: office@sancasa.ro sau alexa.similie@sancasa.ro. Iar dacă vrei să îi suni, Alexa Similie va răspunde la telefon: 0751353784.

Atmosphere Residence se deosebește de alte complexuri rezidențiale prin poziționarea sa extrem de avantajoasă, fiind aproape de centrele comerciale și beneficiind de acces rapid spre principalele obiective din județ și spre orașele mari învecinate (Cluj, Sibiu, Deva, autostrada Sibiu – București, Timisoara).

Acesta oferă intimitatea unui complex rezidențial select iar accesul în complex se face rapid și ușor. Mai mult, zona este o adevărată oază de liniște – exact așa cum ai nevoie să fie casa ta după o zi lungă și obositoare.

Sursă foto: Atmosphere Residence.ro

Casa pe care o cauți, te caută pe tine

Fie că ești din Sebeș sau din oricare altă parte a țării (sau din afara țării) iată câteva aspecte la care ar trebui totuși să fii atent atunci când îți alegi un apartament:

Nevoile tale

În funcție de scopul pentru care achiziționezi această locuință, vei decide ce vei face mai departe. Dacă este o casă doar pentru tine, trebuie să îți îndeplinească toate nevoile, să ai suficient spațiu, un birou dacă lucrezi de acasă, să ai spațiu pentru încă un musafir de exemplu sau poate că îți place să gătești și ai nevoie de o bucătărie mai mare. Sau poate nu gătești deloc iar bucătăria poate fi minimalistă, utilizând spațiul pentru altceva. Dacă este o casă de familie, nevoile fiecărui membru în parte trebuie luate în calcul și îndeplinite.

Sau poate că nu este o casă în care vei locui ci o investiție – fiindcă toată lumea știe că investițiile în domeniul imobiliar sunt sigure și rentabile. Atunci va trebui să te gândești cum o vei închiria și cum o poți amenaja astfel încât să obții maximul de profit.

Zona

Acesta este un aspect foarte important și trebuie cântărit foarte bine. Toți membrii familiei trebuie să fie aproape de ceea ce au nevoie iar dacă locuința nu oferă facilitățile dorite în proximitate, alte variante trebuie luate în calcul. Altfel spus, ar fi bine ca în apropiere să existe magazine, unități de învățământ, stații de transport în comun, unitate medicală și așa mai departe.

Sursă foto: Atmosphere Residence.ro

Va fi bine pe termen lung dacă școala copilului este departe de casă? Sau dacă primul supermarket este la o distanță de 10 kilometri? Sau dacă nu poți ajunge nicăieri unde ai treabă fără mașină?

Bugetul și finanțarea

Banii sunt mereu importanți iar acum cu atât mai mult este crucial ce decizie vei lua. Vei lua un împrumut sau ai deja întreaga sumă? Ce varianță de finanțare vei alege – un credit ipotecar de la bancă sau unul de la dezvoltator? Pe ce perioadă și pe ce dobândă? Este nevoie de informare temeinică în acest aspect, pentru ca tu să alegi cea mai bună variantă și nu ar fi rău să consulți un expert în domeniu care te va ghida spre soluția cea mai potrivită.

Calitatea construcției și a dezvoltatorului imobiliar

Sigur, este extrem de important ca apartamentul să fie sigur, bine construit iar dezvoltatorul imobiliar, în cazul unui apartament nou, să aibă o reputație bună și să fie de încredere.

Chiar ar trebui să-ți aloci timp și să faci un pic de muncă de cercetare în ceea ce-l privește pe acesta din urmă, pentru că o alegere nepotrivită poate strica totul și poate crea neplăceri suplimentare.

În concluzie…

De oriunde ai fi, alegerea unui nou apartament este o decizie importantă, cu mulți factori de care trebuie să ții cont iar eu, desigur, în acest articol, am enumerat doar câțiva – aceia care mie mi se par esențiali și de care am ținut cont la rândul meu atunci când mi-am ales casa în care stau deja de nouă ani.

Iar acum, la final, aș vrea să îți mulțumesc pentru că m-ai citit până aici și să te întreb: tu de ce ai ține cont în primul rând, în alegerea unui nou apartament?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *