Super Blog

O vacanta fericita nu ar fi posibilă fără..Prietenii Tăi de la mare – litoralulromanesc.ro

Chandler, Monica și Phoebe stau pe canapea în Central Perk. Nu e multă lume în cafenea iar atmosfera este plăcută. E sfârșit de primăvară și lumea e deja cu gândul la vacanță. Rachel le aduce cafelele, fără mult chef. A încurcat iarăși comenzile și e pe punctul de a fi dată afară. Iarăși. Prietenii ei iau cafelele și, deși nu sunt cele comandate, nu mai spun nimic. Nu vor să o supere și așa e destul de stresată.

– Nu mai pot! Nu mai suport! începe ea să se plângă iar.

Prietenii tăi pe…litoralul românesc

Chandler o privește cu o față surprinsă și își mușcă buzele ca să nu facă o glumă – deloc potrivită în context. Phoebe își dă ochii peste cap și oftează. Însă Monica e singura ca ia plângerile prietenei sale în serios și începe de îndată să se gândească la soluții.

– Nu mai vreau să mai fac asta, nu mai vreau să lucrez aici! Toată ziua fac cafea și nici măcar nu e pentru mine! spune Rachel exasperată. Si nici măcar nu mă pricep să fiu chelneriță.

Deodată vocea Monicăi o întrerupe strident.

– Știu eu, știu eu! Știu exact ce ai nevoie!

– O folie de antidepresive? încearcă să glumească Chandler dar nimeni nu râde.

– 200 de pui de pisicuță ca să te joci cu ei? încearcă și Pheobe.

– Nu, nu, nu! You guys! Ce îi face pe oameni fericiți?

– Ciocolata! Ciocolata! strigă Phoebe energică, dând din mâini dar Monica se încruntă.

– Fetele! se aude Joey care tocmai a intrat în cafenea și își ocupă în forță locul pe canapea, printr-o săritură care îi va face pe toți să tremure.

– Haha. Nu măi, nu! explică Monica. Oamenii fericiți sunt cei care au o vacanta reusita!

Sursă foto: Canva.com

– A fost ceva în cafea, Mon? N-ai auzit ultimele știri? N-am bani nici să trec strada, darmite să merg în vacanță, spune Rachel. Tăticul mi-a blocat toate cardurile, conchide ea tristă.

-Așa e, nu-i prea bine dar putem găsi o soluție, insistă Monica. Ce ar fi dacă am găsi o oferta buna?

Rachel o privește neîncrezătoare dar de undeva din spate intervine Ross cel analitic, care asculta deja de o vreme întreaga discuție.

-Nu e deloc nerealist să ne gândim la o cazare la mare – încă avem timp să prindem ofertele pentru înscrieri timpurii pentru litoral 2023.

– Sună ca o idee foarte bună pentru o vacanta fericita, își aprobă Monica fratele care de, bucurie, scoate un mic țipăt ca de dinozaur.

– Sună ca un vis frumos! spune Chandler. Dar unde am putea găsi așa ceva?

– Pe litoralul romanesc! spune Monica, deja pregătită cu argumente bine-documentate și informații solide.

-Pe litoralul românesc? strigă prietenii tăi în cor. Ce să căutăm noi acolo? Și, mai ales, unde e asta?

Dar Monica nu se lasă cu una cu două, din geanta cea mare scoate multe pliante pe care le arată prietenilor și le explică toate avantajele unei astfel de vacanțe. Toți se uită cu mare curiozitate, pun întrebări și, odată ajunși acasă, ”răscolesc” site-ul turoperatorul-ui nr. 1 pe segmentul vacanțelor la Marea Neagră, litoralulromanesc.ro

Rachel vrea să stea doar la hotel de cinci stele, Ross ar vrea să viziteze toate muzeele din zonă, chiar dacă e în vacanță – a auzit el de niște vestigii și fosile, Phoebe vrea să exploreze toate barurile cool iar Monica vrea să bifeze cât mai multe activități și să încerce mâncăruri specifice locului.

E clar că unii vor să stea toată ziua la plajă iar alții vor să își umple zilele cu activități, așa că prietenii se vor împărți după preferințe. Și fiindcă s-au mișcat cu talent și beneficiază de oferte early birds prin programul de înscrieri timpurii, își vor permite să stea în vacanță mai mult decât și-au imaginat.

Ce le-a zis Monica prietenilor în detaliu, nu mai știm cu exactitate, filmarea momentului a fost pe repede înainte, ca multe dintre scenele din mult-iubitul serial. Cer este că, sigur a reușit să convingă pe toată lumea fiindcă, fix o lună mai târziu, cei șase prieteni erau în avion pornind spre o vacanță cum nu a mai fost alta pe…litoralul românesc.

Sursă foto: Canva.com

Vă dați seama că, nu știu sigur dacă Ross, Chandler, Monica, Rachel și Phoebe – personajele adorate din serialul emblematic din anii 1990, ”Prietenii tăi” (Friends) – au pus vreodată piciorul în România dar dacă ar face-o vreodată, ar trebui clar să se bucure de o vacanță relaxantă la maulul Mării Negre.

Cum arată pentru noi o vacanță fericită

Dar cum cei șase simpatici au fost prietenii (tăi, ai mei – ați prins voi ideea) care ne-au intrat în casă ani de zile, care ne-au bucurat și care au făcut să râdă (deja) generații de tineri, deveniți mai apoi adulți, la fel cei echipa de la Litoralul Românesc – sunt prietenii tăi de la mare.

Aceștia sunt de părere că o vacanță bună începe cu o ofertă și că vacanța este sinonimă cu fericirea. Nu aș avea cum să îi contrazic, în fiecare an, soțul meu și cu mine ne rezervăm din vreme vacanța pe litoralul românesc. Deocamdată, cu doi copii mici, e alegerea cea mai bună pentru noi și avem tot ce ne dorim – așa că nu ne putem plânge.

Pentru noi o vacanță fericită este una în care nu trebuie să ne stresăm și să ne facem griji, în care putem să ne relaxăm și în care totul merge conform planului. Pentru asta, apelăm mereu la specialiști cum sunt cei de la Litoralul românesc, unde găsim oferte pentru toate gusturile. În ultimii ani, preferăm să avem mesele asigurate și am optat pentru all-inclusive sau cel puțin mic dejun inclus. Fiecare variantă are plusurile și minusurile ei însă, pentru moment, preferăm să nu ne facem griji pentru următoarea masă și să optăm pentru un sistem cu totul inclus.

De asemenea, preferăm să stăm la patru stele cu copiii, nu din snobism, dar pentru că facilitățile de acest fel oferă condiții mai bune și mai multe activități pentru copii, cum ar fi animatori, spectacole, petreceri, piscine pentru copii sau water-park sau chiar locuri de joacă special amenajate.

Sursă foto: Canva.com

Cât privește activitățile de vacanță, știm că va veni momentul (sperăm că destul de curând) în care vom re-deveni exploratorii care am fost. În care vom vizita din nou muzee și atracții, în care vom face iar plajă în fiecare zi într-un loc diferit și în care ne vom plimba cu barca sau vom încerca experiențe noi. Pentru moment, vacanțele se limitează la relaxare și timp petrecut la plajă ceea ce, pentru doi părinți obosiți și doi copilași cu mult chef de joacă – este de-a dreptul ideal.

Litoralulromanesc.ro

Indiferent care este vacanța pe care o cauți tu, recomandarea mea este să cauți din vreme cele mai bune oferte. Fie că vrei să stai la pensiune sau la cinci stele, că vrei în Mamaia, la Năvodari sau în Costinești, litoralulromanesc.ro adună cele mai bune oferte de cazare din toate stațiunile autohtone de la Marea Neagra. Site-ul promovează oferte de vacanță în peste 500 de structuri de cazare, de la unități de o stea pâna la cele de cinci stele. Iar vestea bună? Este foarte ușor să cauți cazare în stațiunea dorită folosind motorul de căutare iar agenția acceptă chiar și vochere de vacanță.

Iar acum, la final, aș vrea să îți mulțumesc pentru că m-ai citit până aici și să te întreb: 1)care este vacanța ta de vis? Și 2) tu ai văzut serialul ”Prietenii tăi”?

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Spring Super-Blog 2023

Sursă foto de copertă: Canva Pro

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *