Dezvoltare personala / Legea atracției / Lifestyle / Mindfullness

3 meditații preferate pe Youtube

Vă spuneam în articolul meu precedent, despre meditații scurte disponibile pe Youtube, că eu sunt mare fan al acestor meditații și afirmații ghidate, iar ele au, în schimb, darul de a mă liniști și de a mă menține pe linia de plutire – chiar și în situații în care incertitudinea îmi dă de furcă.

Deși Youtube-ul este plin de resurse în acest sens și toate gratuite (slavă Domnului!), uneori poate fi dificil să navighezi printre atât de multe opțiuni și canale. Așa că astăzi voiam să împărtășesc cu voi meditațiile mele preferate.

Sunt un pic mai lungi decât cele pe care le-am menționat în primul meu articol însă, sunt eficiente și liniștitoare. Nu te teme de lungimea lor, știu că timpul este o problemă spinoasă pentru toaă lumea dar, e puțin probabil să îți facă probleme, mai ales dacă le asculți seara înainte de culcare (dacă mai și adormi cu atât mai bine) sau atunci când ești, de exemplu, pe drum și ai o perioadă mai lungă în care trebuie să stai liniștit, într-un loc.

I AM Affirmations ➤ Gratitude & Self Love – Power Thoughts Meditations

Dacă ar fi să recomand o singură meditație ghidată și să le las pe restul deoparte, asta ar fi prima mea alegere. Conține afirmații despre recunoștință și nu este nevoie să stai într-o poziție de Yoga timp de 20 de minute ca să funcționeze. O poți lăsa liniștit să ruleze în căști, în timp ce faci altceva, iar afirmațiile pozitive se vor duce direct acolo unde trebuie – în subconștient, hrănindu-ți mintea cu gânduri pozitive.

Meditațiile despre recunoștință sunt preferatele mele fiindcă este ceva foarte special la acest sentiment. Recunoștința este foarte puternică și cu cât reușim și ne antrenăm să o simțim mai des, cu atât vom avea în viața noastră mai multe motive de a fi recunoscători.

Trust The UNIVERSE | Affirmations To Let Go And Surrender – Awaken with Alice

Sunt o persoană anxioasă (da, știu că nu se mai vede) dar situațiile incerte mi-au dat mereu de furcă. Mi-ar plăcea să știu că totul va rămâne mereu așa cum vreau dar singura constantă în viață este, de fapt, schimbarea. Mi-a luat mult timp să înțeleg asta și nu mi-a fost mereu ușor, fiindcă tendința mea naturală este să caut stabilitatea. Dar adevărul este că viața nu vine cu astfel de garanții și, deseori, tot ce poți face estesă te predai evenimentelor și să accepți schimbările.

Este mai ușor de spus decât de făcut, dar pe mine o meditație ghidată în acest sens mă ajută mereu să am încredere în proces și să păstrez mereu speranța că, orice ar fi, o să mă descurc.

Canalul lui Alice, de la Awaken with Alice, este unul pe care găsesc mereu meditații pe gustul meu, nu foarte lungi și mereu foarte țintite, fie că este vorba despre afirmații pentru a atrage iubire sau abundență sau pentru a avea mai multă încredere în propria persoană și a-ți ridica vibrația.

Self-Love & Beauty Affirmations – Isabel Palacios

Canalul lui Isabel nu este unul dedicat neapărat meditațiilor sau manifestării, mai degrabă este unul de dezvoltare personală pentru femei. Însă aceasta este una dintre meditațiile mele preferate pentru iubire și încredere de sine. Are doar 10 minute iar vocea lui Isabel este una foarte liniștitoare, care îndeamnă la calm și siguranță.

Acestea sunt recomandările mele pentru meditații ghidate eficiente, îți mulțumesc pentru că m-ai citit până aici iar acum, la final, aș vrea să te întreb dacă tu folosești meditații ghidate și care este preferata ta?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *