Advertoriale / Lifestyle

Dacă mâncarea a devenit plictisitoare…Mixit!

Recent, am fost invitată de compania Mixit să le testez produsele și am fost foarte încântată de această propunere. Ieri am primit pachetul din partea lor și, de când am deschis cutia în care a fost transportat, am fost foarte încântată de ambalajul frumos gândit și realizat, ca mai apoi să fiu și mai fericită descoperind conținutul – cel puțin pe măsura prezentării. Sunteți și voi curioși să aflați ce am găsit în pachet? Vă dezvălui curând, în rândurile următoare – mai stați cu mine puțin.

Sursă foto: arhiva personală

Dar, să o luăm pe rând. Ce să fie acest Mixit?
Mixit este o companie cehă pornită de doi prieteni, colegi de facultate, Tomáš și Martin, acum 13 ani, în Praga. Ei și-au dorit să creeze un proiect unic prin care să aducă beneficii și plus valoare, pentru clienții lor. Aceștia au refuzat propunerile marilor investitori, fiindcă și-au dorit să se dezvolte singuri pentru a rămâne implicați personal în toate proiectele și activitățile companiei și pentru a asigura satisfacția clienților. Compania Mixit a crescut din 2010 și până astăzi și produselelor sunt disponibile în mai multe țări din Europa și nu numai – și bineînțeles, și în România.

Magazinul lor online mixit.ro pune la dispoziția consumatorilor interesați de produse originale și sănătoase, o varietate mare de mixuri de terci și cearale, gustări dulci și sărate, ceaiuri, covrigei, brânzeturi deosebite, ciocolate, fructe liocrocante, creme de nuci și gemuri. Toate aceste bunătăți sunt realizate din ingrediente de cea mai bună calitate și sunt superioare produselor similare disponibile pe piață, de exemplu în super-market-uri – care sunt create cu scopul principal de a avea un preț mic.

În pachetul frumos pe care vi l-am arătat mai devreme, am avut bucuria să găsesc un minunat mix de căpșune dar și o pungunță de căpșuni liofilizate. Mixu-ul de căpșuni conține cuburi de căpșuni liofilizate și alte ingrediente populare, cum ar fi nuci caju, așchii de ciocolată amară, fibre cu gust fin de scorțișoară și chipsuri de ovăz.

Știu însă că vedeta următorului mic dejun vor fi însă căpșunile întregi pe care fiica mea le adoră. Acestea sunt conservate prin liofilizare, care este un procedeu prin care fructele sunt uscate prin înghețare. Datorită acestui fapt, căpșunele își păstrează toate vitaminele, fără alți conservanți sau coloranți. Putem să uităm de bomboane, aceste fructe le vor înlocui cu succes – într-o variantă cu mult, mult mai sănătoasă.

Sursă foto: Arhiva personală

Din fericire, în magazinul online, sunt disponibile numeroase astfel de mix-uri dar cea mai grozavă este posibilitatea de a-ți crea propriul tău mix, din ingredientele pe care ți le dorești. Poți să îți creezi propriul mix de musli și granola, un mix de fructe și ciocolată, propriul terci sau amestec pentru smoothie, propiul amestec de fructe liocrocante (conservate prin îngheț) sau chiar propriul tău baton Mixitka – așa cum ți l-ai dorit mereu.

Sunt bucuroasă că Mixit mi-a făcut această invitație de a le testa produsele pentru că am avut ocazia să descopăr o alternativă sănătoasă și convenabilă de cereale și gustări, față de cele disponibile peste tot în comerț. Diferența de preț nu este mare dar calitatea, da.

Ca să nu mai spun că transportul acestora este gratuit oriunde în țară, la orice comandă caare depășește valoarea de 175 ron. Ceea ce înseamnă că, dacă te aprovizionezi cu bunătăți pentru o vreme sau alegi să faci undele dintre ele cadou, ai scăpat de grija costului de transport și vei primi toate aceste produse delicioase direct acasă, fără griji în plus.

Vă invit și pe voi să explorați universul Mixit dacă sunteți interesați de alternative calitative, sănătoase, fără conservați sau ingrediente discutabile – cum ar fi uleiul de palmier. Pe mine această testare m-a convins și sunt sigură că voi comanda în continuare de la ei, pentru că au foarte multe produse interesante care mi-au atras atenția.

Iar acum, la final, aș vrea să îți mulțumesc pentru că m-ai urmărit până aici și să te întreb. Tu ai încercat până acum produsele Mixit?

Sursă foto de copertă: arhiva personală

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *