Dezvoltare personala / Legea atracției / Mindfullness

4 canale pe Youtube pentru meditație și manifestare

Acum niște ani, m-a ”lovit” (și mai tare) microbul dezvoltării personale iar asta s-a tradus, pentru mine, în interes crescut pentru multe practici și concepte diferite, cum ar fi tot ceea ce ține de iubire, respect și încredere în propria persoană, meditație, legea atracției, minimalism, feminitate și gândire pozitivă.

Sigur, au fost mai multe concepte pe care le-am explorat de-a lungul timpului, însă cele menționate sunt cele care mi-au plăcut cel mai mult. De asemenea, acestea sunt conceptele pe care le aprofundez în continuare și cele care îmi mențin interesul viu.

Din fericire, așa cum am mai spus, internetul de oferă acces la informație ușor și, de multe ori, gratuit. Petrec mult timp pe Youtube ascultând diverse materiale despre subiectele de mai sus dar nu numai. Sunt multe persoane competente în acest mediu care pot oferi informații folositoare – indiferent care sunt domeniile de interes pentru tine (de exemplu, am scris mai demult aici despre patru canale feminine pe care le urmăresc pe Youtube)

Astăzi, voiam să împărtășesc cu voi care sunt canalele de meditație și manifestare pe care eu le urmăresc pe Youtube și a căror autori mi se pare persoane pertinente și credibile, care oferă informație de calitate.

Meditate with Alice

Canalul lui Alice este unul plin de informație utilă, prezwntată într-un mod foarte frumos. Ea are numeroase meditații pe teme diferite, cum ar fi pentru manifestarea iubirii, norocului, a banilor, pentru încredere în sine și Univers, pentru manifestarea iubirii față de propria persoană, a recunoștinței și multe altele.

Unele meditații sunt mai lungi, cum sunt cele care ar trebui ascultate în timpul somnului care pot avea o oră sau mai multe dar sunt și meditații (foarte scurte) de cinci, zece sau chiar un singur minut. Am lăsat aici un mic exemplu dar puteți explora mai departe lumea lui Alice, care este plină de astfel de meditații drăguțe și folositoare.

Vocea lui Alice este extrem de liniștitoare și mereu meditațiile ei îmi generează emoții pozitive. Are de asemenea multe videoclipuri destul de scurte în care explică conceptele din spatele meditațiilor sale, cum ar fi că noi suntem creatorii propriei realității și că tot ce se întâmplă în afara noastră este o reflecție a ceea ce se întâmplă în interiorul nostru.

Un canal foarte potrivit pentru femei dar nu numai, plin de informație utilă și de multe meditații care au darul de a te relaxa și a te face să ai din nou încredere că, în viață, totul se întâmplă spre binele nostru suprem.

Sweet and Easy

Acest canal are foarte multe meditații pentru a manifesta dragoste, frumusețe fizică și încredere în sine. Este, așa cum îi spun numele, dulce și ușor să manifești ceea ce îți dorești. Conține foarte multe meditații scurte (de circa 10 minute) dar și unele mai lungi, care sunt liniștitoare și plăcute. Ascult adesea videourile de pe acest canal de Youtube fiindcă mă relaxează și mă umplu de optimism. În plus, muzica și cuvintele au mereu darul de a mă bine-dispune.

Dacă ai zile în care simți că nu te poți iubi deplin sau în care gândurile negative despre propria persoană nu îți dau pace, poți încerca să explorezi acest canal de Youtube, fiindcă sigur vei găsi un clip care să se plieze provocării pe care o experimentezi legat de încrederea în tine.

Andrea Schulman

Dacă vrei să aflii totul despre manifestare și legea atracției, Andrea o să te învețe tot ce trebuie pe canalul ei de Youtube. Clipurile ei conțin teoria care se află în spatele acestor două concepte și ce trebuie să faci ca să o aplici cu succes în viața ta.

Canalul Andreei este unul dintre primele pe care am început să le urmăresc pe acest subiect acum câțiva ani și chiar mi se pare că prezintă totul într-un mod simplu și aplicabil. În special găsesc folositoare toate video-urile ei care vorbesc despre bani și tehnici prin care să o manifești abundența în viața ta – am folosit unele dintre tehnicile sale, cu rezultate pozitive, în trecut.

Mary Kate

Canalul de Youtube al lui Mary Kate este de asemenea unul dintre preferatele mele, ea are multe filmulețe despre manifestare și multe meditații ghidate pe care eu le găsesc plăcute și relaxante. Meditațiile ei au fost printre primele pe care am început să le ascult pe Youtube și în continuare îmi găsesc liniștea în cuvintele ei, de fiecare dată când am nevoie.

Mary Kate vorbește în materialele ei despre manifestare, încredere, recunoștință și vindecare, într-un mod foarte plăcut, relaxant și accesibil. Sfaturile ei sunt mereu utile iar prezența ei mi se pare liniștitoare întotdeauna.

Așadar, acestea au fost canalele mele de Youtube preferate în ceea ce privește manifestare și legea atracției. Găsesc pe ele mereu informație utilă, pe care înțeleg cum să o aplic și mă ajută să găsesc răspunsuri la frământările mele, chiar și atunci când traversez momente mai dificile.

Iar acum, la final, aș vrea să îți mulțumesc pentru că m-ai urmărit până aici și să te întreb: tu ce fel de conținut urmărești pe Youtube?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *