Astrologie / Dezvoltare personala / Ganduri

Bună, eu sunt Raluca și sunt astrolog

Poate că mulți dintre voi știți deja, am tot spus pe aici și pe rețelele sociale, anul trecut m-am calificat ca astrolog, urmându-mi o pasiune care ardea în mine de ceva vreme deja. Cu patru ani în urmă, am avut prima interacțiune cu un astrolog calificat și de atunci viața mea nu a mai fost la fel. Practic, acesta a fost punctul de pornire a unei transformări puternice dar care nu s-a întâmplat peste noapte, evident. Dar acela a fost momentul în care am reușit să mă înțeleg, să mă accept și, implicit, să mă deblochez.

Unul dintre primele lucruri care mi-au fost spuse în acea primă ședință a fost că și eu aș putea face Astrologie iar la momentul acela părea imposibil și incredibil. Însă, în timp, am început să înțeleg tot mai mult acest domeniu extraordinar și să încep să studiez pe cont propriu. Anul trecut mi-am luat inima în dinți și am urmat un curs autorizat.

Parcursul a fost unul extraordinar și, deși nu a fost unul ușor, mă bucur tare că am făcut acest pas. Am învățat enorm, m-am descoperit și mi-am dat seama că Astrologia nu este doar ceva ce îmi place dar, este și ceva care se potrivește cu personalitatea, vocația și pregătirea mea formală inițială – Psihologia.

Sursă foto: arhiva personală

Așadar, de ce scriu despre asta pe blog? Nu cumva ”încurc borcanele”? M-am gândit mult la asta, dacă să scriu și aici sau nu despre această pasiune și am decis că da. O să încep o nouă categorie dedicată acestui subiect, pe teme specifice, despre zodii, ascendent, tranzite, consiliere astrologică, astrograme personalizate și multe alte subiecte – pentru că Astrologia este, contrar credinței multora, extraordinar de complexă și înțelegând-o, ne înțelegem pe noi înșine și ne înțelegem mai bine viața. Pentru început, voiam să clarific foarte foarte pe scurt, ce este astrologia, ce face un astrolog, ce este astrograma personalizată și ce este consilierea astrologică.

Până la urmă, ce este Astrologia?

Astrologia este o practică veche de milenii care s-a dezvoltat prin observație. Pe scurt, înțelepții au observat o legătură între anumite evenimente din viața oamenilor de pe pământ șiactivitatea planetelor și aștrilor pe cer. De exemplu că, la Lună plină, sunt șanse mai mari ca anumite catastrofe să se petreacă – cum ar fi de pildă, un cutremur. Urmărind mișcarea corpurilor cerești, putem face predicții legate de anumite evenimente și oportunități și putem înțelege anumite evenimente pentru că astrologia este un puternic instrument de cunoaștere.

Ce face un astrolog?

Contrar a ceea ce cred mulți oameni, un astrolog face mai mult decât acele horoscoape pe care le citim în reviste sau pe diverse site-uri. De asemenea, contrar credinței populare, un astrolog nu citește viitorul – deși poate părea așa fiindcă pe baza tranzitelor planetelor și a luminariilor (Soarele și Luna) putem face anumite predicții. Mie îmi place să spun că pot identidica momentele de oportunitate care vor apărea într-o anumită perioadă. De asemenea, la polul opus, e bine de știut când e cazul să o luăm mai ușor și să stăm mai liniștiți.

Sursă foto: Canva.com

Dar, ca să o spun într-un mod simplu, un astrolog lucrează cu hărți statice și hărți dinamice, pe care le utilizează pentru a afla informații despre personalitatea unei persoane, trăsăturile unui eveniment, semnificația lui și a identifica oportunitățile viitoare.

Ce este astrograma personalizată?

Astrograma personalizată este o analiză a hărții natale a unei persoane. Harta natală reprezintă o fotografie a cerului în momentul în care acea personană s-a născut. Aceasta este un fel de hartă a sufletului pe care astrologul știe să o interpreteze găsind acolo toate informațiile despre personalitatea, misiunea, talentele și norocul unei persoane.

Ce este consilierea astrologică?

Conslierea atrologică reprezintă ghidarea pe care astrologul o oferă pe baza hărții tale natale (despre care am scris mai sus). Nu doar că te poți cunoaște mai bine și poți primi foarte multe confirmări dar poți afla și ce ai de îmbunătățit, cum te poți debloca, ce ar trebui să faci diferit, care sunt lecțiile tale de viață și ce înseamnă un anumit eveniment. În plus, un astrolog îți poate răspunde la întrebări legate de misiunea, destinul și viitorul tău.

Sursă foto: Canva.com

Cam acestea ar fi, foarte pe scurt, câteva informații despre ce este Astrologia și ce face un astrolog. O să revin curând cu mai multe articole pe această temă, pe care le veți găsi sub această categorie dedicată.

Așa că, dacă și voi sunteți pasionați de Astrologie, aștept întrebările voastre legate de acest subiect foarte frumos și promit să vă răspund într-un articol viitor (sau mai multe). Scrie-mi ce vrei să știi despre Astrologie, într-un comentariu – de abia aștept să vă răspund.

De asemenea, dacă vreți să urmăriți ce postez pe rețelele sociale mă puteți urmări pe Facebook sau Instagram unde postez ca Astro Ralu.

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *