Dezvoltare personala

(Încă) 4 canale feminine pe care le urmăresc pe Youtube

Acum nu foarte multă vreme, vă spuneam despre anumite canale de Youtube prin excelență feminine și dedicate doamnelor, pe care eu le urmăresc constant și de la care am avut multe de învățat de-a lungul timpului, pe subiecte cum ar manifestarea, relațiile, dezvoltarea personală sau eleganța.

În general, canalele de Youtube pe care le urmăresc sunt cele dedicate transformării, dezvoltării și evoluției personale – subiecte care mă pasionează mult fiindcă, această călătorie spre cea mai bună versiune a mea, este un proces continuu, de care mă pot ocupa și bucura toată viața.

Astăzi voiam să vă prezint încă 4 astfel de canale de Youtube, menținute de femei puternice, valoroase, de la care consider că am mult de învățat.

Urania – My femme daily

Urania este life coach și ajută femeile să se reconcteze cu latura lor feminină pentru a trăi o viață mai împlinită și mai fericită. Pe canalul ei are foarte multe materiale pe diverse teme, nu doar relații și feminitate, dar ea ne vorbește și despre dezvoltare personală, obiceiuri bune, iubire și încredere în sine, îngrijire personală, stil și multe altele.

Este un canal de Youtube foarte bogat și complex, iar felul feminin în care Urania prezintă totul este foarte plăcut și face totul mai ușor de înțeles și urmărit. Are inclus meditații pe canalul său însă mie mi-a plăcut mult acest video al ei depsre mentalitate de creștere (growth mindset) pe care îmi place să o cultiv și să o abordez cât mai des posibil și mai ales în situațiile dificile – fiindcă este un mod de gândire concentrat pe soluții.

Dark femininity

Un canal de Youtube misterios și puțin controversat, cu unele idei care pot să nu fie pe placul tuturor, în special al celor care ar vrea ca femeile să fie egale cu bărbații și totul în relații să fie 50-50. Din păcate, viața reală ne demonstrează că nu va fi niciodată așa și, din punctul meu de vedere, asta este foarte bine.

Poate că sunt eu demodată, dar cred că femeile trebuie să fie femei iar bărbații, bărbați, suntem diferiți din punct de vedere biologic, genetic, structural, evolutiv și așa mai departe și, după mine, e normal ca și rolurile noastre sociale să fie diferite.

Acest canal de Youtube se concentrează pe cum poți deveni și rămâne o femeie de valoare, pe calități cum ar fi feminitatea și misterul dar vorbește multe și despre standarde, în relații și în general.

Poate că uneori nici eu nu sunt de acord în totalitate cu ideile enunțate aici însă, îmi place încrederea persoanei din spatele acestui canal, îmi plac limite sale ferme și, cred că avem de învățat din modul în care aceasta se poziționează ca femeie dar și din experiența ei de viață.

Fiercely feminine

Un canal foarte delicat, dedicat femeilor și feminității, care explorează subiecte cum ar fi moda, stilul și frumusețea dar și relațiile și dezvoltarea personală. Pentru moment nu are multe videoclipuri încărcate și pare a fi relativ nou însă, este acest creator are cu siguranță foarte mult potențial și îmi place modul în care explorează eleganța și feminitatea.

Jillz Guerin

Un canal de dezvoltare personală prin excelență, dedicat tuturor femeilor dar în special mi se pare mai potrivit pentru cele mai tinere – care au de luat decizii ce le vor influența întreagul viitor. Felul de a fi a lui Jillz este unul relaxat, la fel ca stilul de viață pe care ea îl propune.

Ea vorbește despre energie feminină, vindecare holistică și terapii alternative, viață sănătoasă, încredere în sine și îngrijire personală. Mie îmi place mult abordarea ei și o urmăresc de ficare dată când adaugă un material nou.

Acestea au fost alegerile pentru încă patru canale feminine dedicate dezvoltării personale iar acum, la final, aș vrea să îți mulțumesc pentru că m-ai citit până aici și să te întreb: tu ce fel de canale urmărești pe Youtube și cum consideri că te ajută?

Sursă foto de copertă: Pinterest, editat cu Canva

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce zodie sunt?

May 18, 2023