Advertoriale

Unde mai mergem în vacanță? Caută cazare în Sebeș la PensiuneaRyn.ro

A venit în sfârșit vara și, oricât ne-am strădui să ne concentrăm la muncă și sarcini, gândul ne zboară, inevitabil, la vacanță. Indiferent dacă ești unul dintre turiștii harnici și conștiincioși care își fac rezvervare pentru vară încă din luna ianuarie, fie că ești mai degrabă adeptul vacanțelor cumpărate ”last minute” (în ultimul moment), fiindcă vrei să îți lași opțiunile deschise sau nu știi sigur ce planuri vei avea, toată lumea merită să se bucure de un concediu ca la carte.

Astăzi vin cu o destinație de vacanță potrivită în orice sezon și vă propun să vorbim despre posibilitatea de cazare în Sebeș la pensiunea Ryn pentru o vacanță mai lungă sau mai scurtă, potrivită în orice anotimp.

Sebeș – o destinație liniștită și…inedită

Cum? Vă întrebați ce m-a apucat? De ce tocmai în Sebeș? Ei bine, micul oraș din județul Alba este bogat în istorie și îți oferă posibilitatea de a te îmbogăți cultural, departe de agitația metropolelor. Liniștea și peisajele deosebite sunt doar două dintre motivele pentru care te invit să explorezi acest colț de țară. În plus, deși nu-i prea mare, oferă o varietate mare de locuri de cazare, adaptate diferitelor nevoi pe care clienții sau turiștii le pot avea. În plus, atracțiile tursticie liniștite sunt și ele un motiv pentru a poposi acest burg săsesc. Iar cât timp explorezi împrejurimile pitorești, te poți caza la Pensiunea Ryn, liniștit să ai parte de condiții foarte bune.

Sursă foto: pensiunearyn.ro

Pensiunea Ryn

Pensiunea RYN este situată în municipiul Sebeș, județul Alba pe strada Occidentului la nr. 1A, în apropiere de zona de centru a orașului si de multe alte puncte de interes major ale orașului. Pensiunea RYN oferă servicii de cazare la cele mai bune standarde cu un raport calitate/preț incontestabil.

Pensiunea este situată la 5 minute de centrul orasului Sebeş, din judeţul Alba, la 50 de km de Aeroportul Internaţional Sibiu, la 15 km de Alba-Iulia şi 60 de km de Municipiul Deva. 

Aceasta este micuță și cochetă având 15 camere (single, duble sau triple) și 36 de locuri de cazare disponibile, însă se mândrește cu peste 1,218 clienți multumiți și numeroase evenimente găzduite.

Dispune de un restaurant cu terasă dar și de numeroase facilități incluse pentru clienți, toate camerele având în dotare aer condiționat, conectare gratuită la internet wireless de mare viteza, TV-plasmă și televiziune prin cablu. Camerele sunt spațioase, bine iluminate, izolate fonic și dispun de aer condiționat. Spațiile de cazare fiind repartizate pe două etaje.

Sursă foto: pensiunearyn.ro

Ce poți vizita în Sebeș?

Printre obiectivele turistice pe care nu trebuie sa le ratezi in Sebes, se numară: Biserica Evanghelică, Râpa Roșie sau Casa Memorială Lucian Blaga, toate situate în imediata vecinătate a orașului. Dacă îți mai rămâne timp, nu rata ocazia de a vizita Cetatea Albă, o construcție impunătoare, ideală pentru plimbări dar și pentru pasionații de obiective istorice.

Biserica Evanghelica-Lutherana situată în localitatea Sebeș, este un edificiu religios în stil gotic, ridicat între secolele XIII-XIV. Aceasta a fost renovată ulterior în stilul Renașterii. Ce este atât de special la aceasta? Ei bine, altarul său, este cel mai înalt din Transilvania și este decorat cu picturi si sculpturi in relief.

Ansamblul bisericii evanghelice din Sebeș este un ansamblu de monumente istorice format din Biserica evanghelică, Capela „Sf. Iacob”, Casa parohială evanghelică și un zid de incintă. 

Biserica evanghelică din Sebeş este unul dintre cele mai impresionante edificii, în ceea ce priveşte dimensiunile, din oraşul judeţului Alba și mai este cunoscut și sub denumirea de Biserica Sașilor sau Ansamblul fortificat al Bisericii Evanghelice.

Sursă foto: pensiunearyn.ro

În plus, dacă te nimerești prin Sebeș iarna, nu rata ocazia de a ”bifa” domeniul schiabil Șureanu. Domeniul schiabil Șureanu este situat în mijlocul României, atât în județul Alba cât și în județul Hunedoara. Situat într-un cadru natural montan magnific, de mare altitudine în Munții Șureanu, domeniul este cuprins între vârful Șureanu de 2.059 metri altitudine și vârful Pâtru de 2.130 metri altitudine incluzând vârful Aușel de 2.009 metri altitudine și vârful Curmătura de 1.809 metri altitudine.

Sursă foto: Microsoft Bing

Indiferent că te afli prin Sebeș în tranzit, cu afaceri sau ca turist, micul oraș are cu siguranță multe de oferit și este un loc grozav pentru a crea amintiri frumoase. Pot pune pariu că multe povești grozave, cu peripeții, ar putea începe cu: Mai ții minte weekendu-ul acela, când am fost în Sebeș?

Oricare ar fi ipostaza în care îl vizitezi, nu uita să te cazezi la Pensiunea Ryn, pentru a avea parte de tot confortul pe care-l meriți și de garanția unei șederi fără griji. Stând aici vei fi aproape de toate obiectivele și vei putea explora în voie tot ce are Sebeșul de oferit. Iar dacă vrei să îi contactezi, le poți scrie un email la info@pensiunearyn.ro sau îi poți contacta prin apel sau pe Whatsapp la numărul +40 755 373 851.

Iar acum, la final, aș vrea să îți mulțumesc pentru că m-ai urmărit până la final și să te întreb: pentru tine care a fost cea mai inedită destinație vizitată în țara noastră?

Sursă foto de copertă: pensiunearyn.ro

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *