Filmele lui Ralu

Recomandare de serial pe Netflix: Hollywood

Dacă nu mai știți la ce să vă uitați pe Netflix (pentru că știu că multitudinea de opțiuni de pe această platoformă este drăguță dar și copleșitoare), recomandarea mea de astăzi este serialul Hollywood. Are un singur sezon deci nu vă va ține nopți la rând în fața ecranului și reușuește cumva chiar să captureze atmosfera vechiului și strălucitorului Hollywood.

Suntem în anii 1950 și Los Angeles-ul s-a transformat din principalul producător de armament în principalul producător de filme al vremii. Fabricile de muniție s-au închis și în locul lor au răsărit marile studiouri cinematografice. Toată lumea vine la Hollywood în speranța că va obține un mic rol într-o peliculă, apoi va fi observat și va deveni un mare star.

La fel este și tânărul Jack, căruia toată viața i s-a spus că este frumușel dar nu prea isteț și fizicul este singurul său atu. Proaspăt întors de pe front, el încearcă disperat să se facă remarcat și să obțină un rol dar nu reușește. Pentru că trebuie să-și întrețină cumva soția și bebelușul care e pe drum, Jack face un compromis și se angajează la o benzinărie, unde acceptă o ofertă cel puțin…discutabilă.

Un serial despre visuri, despre muncă, compromisuri, renunțări și ambiții. Uneori drumul pe care vei merge nu seamănă deloc cu ceea ce ți-ai închipuit la începutul călătoriei dar se dovedește că te duce exact unde ți-ai dorit – pe căi extrem de ocolite, să ne înțelegem.

Mi-a plăcut serialul, e amuzat și frumos de urmărit și reușește să surprindă farmecul vechiului Hollywood – subiect de care sunt absolut fascinantă. Totuși, deși unele personaje chiar au existat, deși filmul se bazează pe istorii reale – el este o ficțiune de la cap la coadă. Clișeele de tip Netflix sunt la ele acasă iar realitatea a fost modificată enorm pe alocuri.

Cu toate astea, eu recomand Hollywood pentru poveste și pentru farmec. Mi-a plăcut mult și m-am distrat urmărindu-l pentru că, la final, visurile tuturor personajelor se împlinesc.

Iar acum, aș vrea să îți mulțumesc pentru că m-ai urmărit până aici și să te întreb: tu la ce seriale te mai uiți?

Sursă foto de copertă: google

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *