Advertoriale

Cum să te simți confortabil la plajă? Cele mai drăguțe costume de baie sunt pe Janettehome.ro

Suntem în plin sezon de concedii și cred că toată lumea (sau aproape) este cu gândul la vacanță. Aș fi vrut să scriu că singurii care nu se gândesc la vacanță sunt cei care deja au fost dar cred că…și lor tot la vacanță le e gândul, chiar cu mult dor!

Foarte puțin a rămas și pentru mine până la concediu și număr zilele până vom pleca cu toții la mare. E destul de amuzant, am mai tot spus pe aici că suntem genul de familie care rezervă concediul din ianuarie astfel încât, până îi vine efectiv vremea…uităm cu desăvârșire de el.

Ce lipsește din bagaj? Costumul de baie!

Așa a fost și de data asta iar când treceam în revistă mental tot ce avem cu toții nevoie și, mi-am dat seama că nu am tocmai…costumul de baie potrivit. Ce mă fac, ce mă fac? Panică, panică – stres, stres.

Din fericire, m-am apucat de răscolit internetul și am găsit cele mai drăguțe costume de baie pe janettehome.ro. Recunosc, acesta este un subiect un pic sensibil pentru mine. Corpul meu s-a schimbat și mi-am dat seama că, deși am mai multe costume de baie, nu toate îmi mai vin așa cum mi-aș dori eu.

Am născut al doilea copil anul trecut și, deși consider că m-am refăcut complet și foarte repede, corpul meu s-a schimbat puțin iar asta este normal. Iar eu prefer să mă concentrez pe partea pozitivă a acestui aspect și anume: shopping și haine noi!

Totuși, m-am gândit la acest subiect și voiam să împărășesc cu voi câteva modalități pentru a ne simți confortabil în costumul de baie, indiferent de perioadele prin care trecem și de schimbările, inevitabile de altfel, pe care corpul nostru le suferă uneori. Iată trei metode prin care ne putems simți confortabil în costumul de baie.

1.Alege costumul potrivit

Desigur, totul începe cu un costum de baie în care să te simți fabulos. E important să-ți vină bine, să te avantajeze, să te facă să te simți radioasă dar să fie și confortabil. Personal, prefer că cumpăr online pentru că selecția este mult mai mare. Pe Jeanettehome.ro am găsit o varietate mare de produse de îmbrăcăminte dar și pentru casă și, de data asta, m-am oprit asupra costumelor de baie, pentru că au multe variante, toate foarte simpatice.

Sursă foto: janettehome.ro, colaj creat cu Canva Pro

Mi-a plăcut foarte tare acest costum din două piese cu imprimeu tropical, cred că nimic nu strigă ”vară” mai mult de atât. Sutienul are push-up, o veste foarte bună pentru mine iar bretelele sunt reglabile. Mi se pare foarte drăguț și confortabil iar imprimeul vesel îmi dă o stare de bine.

Următoarea mea opțiune este un costum tot din nouă piese, cu un imprimeu vesel și colorat. Costumul de baie Hydra înveselește fiecare zi de plajă – garantat.

Sursă foto: janettehome.ro, colaj creat cu Canva Pro

Desigur, fiecare costum de baie trebuie ales în funcție de ocazie, la o petrecere la piscină, seara, poți opta pentru unul mai elegant, pe plajă poți alege unul mai colorat, de zi, iar dacă mergi doar să înoți la bazin sau la sala de sport, de ce nu poate într-o competiție sportiv, atunci ai neapărat nevoie de unul ”mai serios”, cu multă susținere, care să nu-ți facă surprize. Și de preferat ar fi să alegi unul întreg.

Sursă foto: janettehome.ro, colaj creat cu Canva Pro

Mie mi-a plăcut acesta de un verde-oliv foarte plăcut, fără sârme, care are căptușeală detașabilă. Pare comod și nu trebuie să-i duci grija și, unde mai pui, că arată și foarte bine.

Costumele de baie de pe janettehome.ro sunt frumoase și dacă vă plac și vouă, vă las mai jos datele lor de contact.

Sursă foto: janettehome.ro, colaj creat cu Canva Pro

Da, cum spuneam, alegerea costumului de baie e pas important spre a te simți confortabil dar mai am încă două secrete de împărtășit – așa că mai rezistați un pic cu mine.

2.Pășește cu încredere

Încrederea este cel mai important lucru pe care-l poți purta – așa spune o vorbă și nu ai cum să nu îi dai dreptate. Încrederea înseamnă să pășești cu încredere, să ai o postură frumoasă și să nu te compari cu ceilalți. Să porți un costum de baie în fața tuturor te poate face să te simți vulnerabilă și expusă dar tocmai să-ți accepți aceastp vulnerabilitate te va face foarte puternică și încrezătoare.

Adevărul este că toți sunte diferiți, fiecare avem calități pe care alții nu le au. De fiecare dată când mă simt nesigură, mă liniștește să-mi aduc aminte că până și super-modelele sau oamenii pe care-i considerăm ”perfecți” sunt nemulțumiți de unele mici imperfecțiuni pe care, inevitabil, oricine le are.

3.Iubește-ți corpul

Să-ți iubești corpul nu înseamnă doar să-l accepți dar și să-l îngrijești. Fii activă, zâmbește mult, odihnește-te, mănâncă tot ce te face să te simți bine. Nu te abuza cu diete draconice înainte sau, mai rău, în timpul concediului – scopul vacanței e să te simți bine, să te relaxezi și să creezi amintiri magice, nu să te îngrijorezi că nu ai corpul perfect – nimeni nu-l are, oricum.

Iar acum, la final, aș vrea să îți mulțumesc pentru că m-ai urmărit până aici și să te întreb: care sunt secretele tale pentru a te simți confortabil în costumul de baie?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *