Advertoriale / Frumusete / Lifestyle

Dacă te gândești la o mărire de buze iată ce alternative ai

Standardele de frumusețe se tot schimbă de-a lungul anilor și dacă ne uităm la ultima sută de ani putem să ne dăm seama foarte ușor de acest lucru. Așteptările privind părul, sprâncenele, genele, machiajul și chiar trăsăturile feței s-au tot schimbat la anumite intervale de timp, dovedind, încă o dată dacă mai era nevoie, că moda este ciclică și trendurile, chiar dacă pare că ele vin și pleacă, tot vor reveni la un moment dat.

Așa se face că acum sunt din nou la modă toate hainele pe care le purtam cu aproximativ 20 de ani în urmă. Ați observat și voi? Pentru mine, cel puțin, este ciudat să văd revenind la modă pantalonii evazați și blugii cu talie (extrem de) joasă, pe care-i purtam pe când eram în gimnaziu și care erau ca o adevărată uniformă. Ca să nu mai spun că în anii 90-00 erau foarte la modă sprâncenele cât mai subțiri, ca apoi să se schimbe spre cât mai natural.

Însă, în timp ce moda vine și trece, un trend pare că nu se dă dus și că e cu noi pentru a rămâne. Vă dați seama care este? Vă spun eu: buzele cât mai pline.

Sursă foto: Canva.com

Da, în ultimii ani pare că toată lumea vrea să aibă buzele mai mari și fiecare caută alternativa potrivită. În articolul acesta îmi doresc să explorez care sunt opțiunile pentru persoanele care își doresc să aibă buzele mai pline și cum pot ajunge acolo. Sigur, chirurgia plastică este una dintre soluții, normal, însă nu este singura. Ce poți face dacă îți dorești buze mai mari?

1.Hidratează-te

Sigur, hidratarea nu îți va mări buzele dar ca orice prim pas, totul începe din interior. E important să te hidratezi pentru că vei fi mai sănătoasă și vei arăta mai bine. Pielea, părul – toate îți vor mulțumi. Și da, chiar și buzele, vor arăta mai bine pentru că vor fi hidratate și sănătoase. Niște buze uscate și cojite nu au cum să arate prea bine – cu asta putem fi de acord. Așa că nu sări peste cei doi litri de apă recomandați consumului zilnic.

2.Îngrijește-te

La fel ca la primul pas, acțiunile mici sunt foarte importante. Ai grijă să folosești constant balsam de buze pentru ca acestea să fie hrănite și îngrijite și din exterior. Protejează-le mai atent când e vreme rece, exfoliază-le bând din când în când și, mai ales, stai departe de țigări.

Sursă foto: Canva.com

Fumatul va avea negative asupra organismului, tenului și mai ales a buzelor, fiind cunoscut că acesta provoacă niște riduri specifice în jurul buzelor și, în timp, contribuie la subțierea lor. Dacă mai aveai nevoie de motive pentru a renunța la acest obicei nociv (și scump!), iată încă unul.

3.Folosește-te de Make-up

Există multe tehnici de make-up pentru a crea un efect optic de mărire a buzelor. De la rujuri lichide care oferă un efect de mărire până la tehnici de conturare, există aici multe modalități de a folosi make-up-ul ca pe un aliat și, slavă Domnului, internetul este plin de tutoriale și sfaturi în acest sens.

4.Exersează

Există exerciții chiar și pentru buze, în cazul în care te întrebai. Acestea promit un ”botic” mai conturat, dacă sunt făcute cu regularitate. Cel mai simplu dintre ele este ”țuguiatul” buzelor, ca și cum ai fi pe cale să dai un pupic, repetat de mai multe ori în fiecare zi.

5.Mărirea buzelor cu acid hialuronic

Desigur, dacă simți că metodele de mai sus sunt prea puțin sau chiar ești nemulțumită de aspectul buzelor tale, poți lua în calcul și o mică intervenție chirurgicală.

Perfect Touch promite mărirea buzelor într-un mod sigur și profesionist în Craiova. Cui se adresează intervenția de mărire a buzelor cu acid hialuronic? Aceasta este recomandată tuturor persoanelor ce sufera de diverse asimetrii ale buzelor, persoanelor ce au asa numitele “linii ale fumatorului” (ce vorbeam noi mai sus?), pentru corectarea unor cicatrici de la nivelul buzelor sau doar pentru hidratarea unor buze foarte deshidratate.

Sursă foto: Instagram Perfect Touch

Intervenția de marire a buzelor se realizează după o consultație amanunțită, sub anestezie. Dupa efectuarea tratamentului este recomandata aplicarea de gheata aproximativ 3-5 minute la fiecare ora posibila din ziua si din seara tratamentului.

În aceasta perioadă,  pentru obținerea celor mai bune rezultate, este necesar să evitați expunerea la temperaturi extreme, transpiratul excesiv și este recomandat consumul a 3-4 litri de apa pe 24 de ore. Sunt, de asemenea, interzise fumatul excesiv sau consumul bauturilor cu paiul. Desigur, durata rezultatelor variază foarte mult în funcție de metabolismul fiecarei persoane, în functie de stilul ei de viață, dar cel mai important, acesta se construieste în timp.

Simetrizarea sau volumizarea buzelor nu este o procedură de rutină, pentru realizarea ei fiind necesari ani de studiu si mai ales de experiență în domeniu, acumulată dupa foarte multe proceduri de acest fel și un număr foarte mare de pacienți mulțumiti.

Perfect Touch îți oferă proceduri de mărire a buzelor în cele mai sigure condiții, folosind cele mai bune substanțe, în cel mai profesionist cadru, doctorul Cristian Gheorghe fiind unul dintre cei câțiva medici specializați în astfel de proceduri din Craiova.

Sursă foto: Instagram Perfect Touch

Puteți urmări toate noutățile clinicii Perfect Touch pe contul lor de Instagram sau puteți să le faceți o vizită la sediul lor din Craiova din Strada Lămâiței , Nr. 27A. Deisgur, în prealabil, îi puteți suna le numărul de telefon (+4) 0748 180 018 sau le puteți scrie pe adresa de email drcristiangheorghe@gmail.com.

Iar acum, îți mulțumesc pentru că m-ai citit până la final și aș vrea să te întreb: tu ce faci pentru a avea buze frumoase și pline?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

August 22, 2023 at 9:48 am

Moda si standardele de frumusete se schimba de-a lungul timpului, dar cu siguranta buzele cat mai pline vor ramane in mintea oamenilor pentru mult timp. Sper ca informatiile de mai sus s-au dovedit utile si ca vei ajunge unde ti-ai propus. Buna noroc!

Uimitor articol! Abia astept sa aflu mai multe despre aceasta tema. Exista atat de multe optiuni si tehnici de a-ti atinge scopul! Parerea mea este ca standardele de frumusete si moda se schimba, ceea ce ne ofera mai multe alternative in ceea ce priveste stilul si aspectul. Felicitari pentru aceasta explorare!August 22, 2023 at 1:43 pm

Este o treaba interesanta sa vezi cum trendurile de frumusete se schimba de-a lungul anilor. Acest articol aduce in lumina modalitatile prin care oricine poate avea buze mai pline, si solutiile propuse sunt de real folos. Buna treaba!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *