Filmele lui Ralu

Recomandare de film: Two tickets to Greece

Un film franțuzesc minunat pentru vacanță și disponibil pe platforma HBO Max, te va face să mai prelungești un pic sentimentul de vară și te va distra în mod sigur.

Blandine are 40 și ceva de ani, tocmai a divorțat și trebuie să-și privească fostul soț cum își reface viața aproape instantaneu cu o femeie mai tânără și mai simpatică. Starea ei de spirit nu e tocmai bună iar fiul ei tânăr adult încearcă tot felul de modalități prin care să o facă să se simtă mai bine și să își recapete pofta de viață. Doar nu că nu prea îi iese. Iar când la ei în casă ajunge invitația la nunta fostului soț, asta chiar pune capac.

Deși Blandine încearcă să-și convingă fiul că își revine, nu reușește să păcălească pe nimeni. Atunci când acesta își face bagajele pentru a se muta de acasă cu un coleg de apartament, dă din greșeală peste CD-urile vechi ale mamei sale și găsește un nume care îi dă o idee: Magalie Graulieres.

Se dovedește că aceasta este prietena ei din liceu și, fără a cunoaște toată povestea, Benjamin se grăbește să le programeze o întâlnire pentru a se revedea și a se reconecta.

Magalie este total opusă de Blandine, ea nu este căsătorită și nu a avut copii, dar are numeroși amici și multe aventuri de povestit. Magalie e tot timpul sufletul petrecerii și nu ratează nicio ocazie de a trăi o aventură. Dar ce se află în spatele măștii ei de femeie fericită și independentă?

Benjamin decide să facă ceva ce o va uimi pe mama lui din nou. Să renunțe la excursia în Grecia pe care o plănuiseră de atâta timp împreună și să o trimită pe Magalie în loc. Cum va reacționa Blandine?

Dar, unde este Magalie acolo apare și neprevăzutul. Și în loc să ajungă pe mult dorită insulă Amargos, la hotelul cu spa plătit de Blandine, vor face întâi un mic acolo pe o insulă mititică vizitată doar de…arheologi.

O poveste tare simpatică, cu personaje interesante și multe lecții de viață și de prietenie. Rigida Blandine și haoica Magalie vor afla că au mult mai multe de învățat una de la alta decât și-ar fi închipuit.

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *