Filmele lui Ralu

Și uite așa…a apărut sezonul 2

Și uite așa…este serialul meu preferat din ultimii doi ani și îi așteptam cu mare nerăbdare partea a doua, anunțată pentru acest sfârșit de vară. În caz că mai este nevoie să spun, Și uite așa… este o continuare a serialului faimos din anii 90-00, Sex and the City. Primul sezon a avut premiera în decembrie 2021 și încă de atunci îmi doream să văd mai multe aventuri ale lui Carrie Bradshaw și ale prietenelor ei (totul despre asta în acest articol).

S-a făcut mare vâlvă în jurul sezonului al doilea pe care toți iubitorii SATC îl așteptau, mai ales pentru că promite revenirea a două personaje foarte importante. Dacă încă de acum doi ani a trebuit să acceptăm că unele dintre cele mai spumoase persoanje, Big și Standford, nu vor mai apărea în producția HBO, anul acesta avem promisiunea revenirii Samanthei și a lui…Aiden. Da, am scris bine. Fostul iubit revine în scenă dar care îi sunt intențiile?

Ei bine, nu am terminat încă de vizionat ultimul sezon dar ce pot să spun e că îmi place mult mai mult decât primul. E mai ușor, mai amuzant și mult mai aproape de versiunea originală. Este plin de umorul obișnuit iar Carrie, Samantha și Miranda sunt și acum la fel de proaspete ca la 30 și ceva de ani.

Sursă foto: google

Carrie își caută din nou iubirea la 50+ de ani, Miranda a regăsit-o și încearcă să se obișnuiască cu noua relație iar Charlotte încearcă să se reîntoarcă la serviciu, după ani de zile în care a fost doar soție și mamă.

Mi se pare că serialul și-a regăsit stilul său original și, chiar dacă explorează teme și probleme de actualitate pentru oamenii de anumită vârstă, o face într-un mod mai puțin sumbru. Îmi place mult ideea că poți avea o viață bună, cu preocupări, cu prietene, cu iubire – chiar și după 50 de ani.

Personal, ador personajul lui Carrie Bradshaw, întodeauna am făcut-o și m-am identificat mult cu ea în tinerețe, fiindcă și mie îmi plăceau, la acea vreme, scrisul, cărțile, pantofii și freamătul orașului. Cel mai mult îmi place la ea, însă, faptul că este reală. E un om ca mine și ca tine, care greșește, care trece prin momente penibile, care gafează, care are uneori rateuri în dragoste, carieră sau în viața socială. Și, să recunoaștem, toți am trecut măcar o dată prin asta.

Sursă foto: google

Mi-a plăcut mult acest sezon, mai mult ca primul și mi-aș dori să apară încă unul sau chiar mai multe. Îmi plac personajele, umorul serialului, îmi plac temele abordate și felul în care Carrie și prietenele ei încearcă să se adapteze la aceste vremuri, pe care nici ele nu le mai înțeleg 100%.

Sunt curioasă și aș vrea să te întreb: tu te uiți la Și uite așa…? Cum ți se pare?

Sursă foto de copertă: google

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *