Advertoriale

Cum să-ți amenajezi un spațiu confortabil cu mobilier și echipamente de birou de pe birouconcept.ro

Spațiul în care trăim este foarte important pentru bună-starea noastră fizică și psihică, pentru starea noastră de bine și productivitatea noastră. E important să ne simțim bine în el, pentru a ne putea relaxa dar și pentru a planifica și a ne organiza viața de zi cu zi – a noastră și a membrilor familiei noastre (dacă este cazul). De aceea, este recomandat să îl păstrăm curat, aerisit și să-l facem cât de confortabil ne dorim.

Similar, spațiul în care lucrăm trebuie să fie la fel. Petrecem acolo mult timp, multe ore pe zi, de aceea, ar trebui să le petrecem implicați și dedicați 100% în activitățile specifice, pentru a avea rezultatele pe care le așteptăm și pentru care muncim atât. Așa că, biroul ar trebuie amenajat astfel încât în interiorul său să existe un ambient care să ne ajute să ne concentrăm dar și în care să ne simțim cât se poate de bine.

Sursă foto: Canva.com

Articolul de astăzi este despre amenajarea și organizarea spațiului de lucru cu ajutorul mobilierului și echipamentelor de birou de pe birouconcept.ro pentru ca biroul tău să devină o oglindă a succesului tău personal și profesional. Așadar, ce pași ar fi de urmat pentru ca acest lucru să devină realitate?

1.O bună organizare

Organizarea biroului este importantă și reprezintă primul pas spre un birou ordonat și atrăgător. Gândește-te bine la ce ai nevoie și ce nu. De exemplu, dacă e neapărat nevoie să printezi acte sau alte documente, vei avea nevoie de spațiu de stocare fizic pentru ele, adică de un dulap sau mai multe, eventual care să se poată încuia.

O alegere bună în acest caz, mi se pare dulapul mobil cu 2 uși cu balamale și 3 sertare – Easy Space. Easy Space oferă o varietate de soluții pentru a crea un mediu de birou perfectă. Simplitatea se traduce în funcționalitate prin elementele modulare ale Easy Space, care pot fi combinate pentru a obține o configurație care să răspundă nevoilor oricărui birou, permit o amenajare bine gândită și o utilizare perfectă a spațiului.

Sursă foto: birouconcept.ro

Dacă, în schimb, lucrezi doar cu documente digitale, spațiul de depozitare va fi probabil minimal. Chiar și așa, tot vei avea nevoie de anumite lucruri, cabluri, încărcătoare, stick-uri de memorie, rechizite etc. așa că asigură-te că ai la îndemână ce folosești în mod frecvent.

De exemplu, lucrurile pe care le folosești zilnic sau de mai multe ori pe zi, le poți ține în primul sertar al biroului iar cele pe care le folosești mai rar, un sertar mai jos, în funcție de frecvența utilizării. Astfel că, în sertarul cel mai de jos ar trebui să fie obiectele cele mai rar utilizate.

Un dulap mobil de birou cu sertare Easy Space, este un echipament clasic și simplu, recomandat în toate cazurile și pentru toți angajații, indiferent de procesele pe care aceștia le desfășoară. Un echipament universal este, în acealși timp, și pe deplin funcțional, facilitând munca zilnică în mod dovedit.

Sursă foto: birouconcept.ro

2.Locație, locație, locație

Mereu este important să te afli la locul potrivit iar când vine vorba de amplasarea biroului, acest lucru nu face excepție. Ar fi ideal dacă ai putea să-ți poziționezi biroul aproape de o fereastră, nu doar pentru că lumina naturală îți ajută vederea și starea de spirit dar, și pentru că, uitatul pe fereastră reduce stresul – mai ales dacă ai o priveliște frumoasă.

Am lucrat acum multă vreme într-o clădire înaltă în Nordul Bucureștiului și pot confirma că, cea mai frumoasă parte de acolo, era priveliștea minunată a lacului Herăstrău pe care am avut-o în acea jumătate de an petrecută acolo. Îmi plăcea mult să-mi iau două minute în care să mă relaxez privind pe fereastră și pot confirma că avea efectul scontat.

3.Totul curat

E important să păstrăm spațiul în care lucrăm nu doar organizat, ci și curat. Deși de curățenia ca ștersul birorilor și dusul gunoiului se ocupă în general altcineva la muncă, n-are strica să ne facem partea și noi și să ne asigurăm că îndepărtăm tot timpul resturile, hârtiile și tot ce nu ne mai servește dar și că echipamentele noastre sunt curate și dezinfectate.

4.Detaliile contează

Desigur, detaliile contează în general iar într-un birou, contează și decorul (sau lipsa lui). Ne simțim mai bine și suntem mai productivi într-un spațiu vesel și luminos iar micile accente colorate, cum ar fi fotografiile sau plantele – fac toată diferența și ne dau o stare mai bună.

Dacă sunt importante lcururi de bază cum ar fi curățenia, mobilierul bine ales și poziționat etc, la fel de importante și detaliile vizuale. Dacă sunt cabluri pe care le poți ascunde sau repoziționa, mai bine te ocupi de acest aspect fiindcă, vizual, arată mult mai frumos și impactul este mai plăcut. De asemenea, plantele în birou sunt drăguțe dar și aduc la propriu, o gură de aer proaspăt.

Mi-a plăcut mult acest dulap mobil cu sertare, piese deschise și ghivece de flori, mai ales că, opțional, îi pot fi adăugate seturi de poufuri și mese, pentru un aspect deschis și atrăgător. Poate fi un loc excelent în care echipa să se adune pentru discuții lejere sau ședințe mai serioase.

Sursă foto: birouconcept.ro

Așadar, pe studioconcept.ro există numeroase soluții pentru mobilier și echipament de birou, disponibile în diverse variante de culori și pentru bugete diferite, cu livrare rapidă și eficientă. În articolul de azi am inclus doar o mică-mică parte dintre ele, pentru că mi se pare că Studio Concept oferă soluții verificate și sigure pentru amenajarea spațiilor de lucru, potrivite și adaptate indiferent de activitatea desfășurată.

Îi puteți urmări pentru inspirație pe pagina lor de Facebook și iată și datele lor de contact: Telefon Mobil: +40765859112, Email: office@birouconcept.ro, adresa: Petresti, Str 1 Mai, Nr 308, Ap 9, Parter, Jud. Alba.

Iar acum la final, sunt curioasă, cum ar trebui să arate pentru tine biroul perfect, în care să-ți fie drag să lucrezi?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *