Advertoriale / Travel

Vrei să profiți de ultimele zile de vacanță? Alege cazare în Sebeș la Hotel Leul De Aur

Vara s-a dus și concediul este deja o amintire îndepărată pentru mulți dintre noi. Deși vremea este în continuare caldă și frumoasă, totul ne amintește că suntem la mijlocul lui septembrie deja. Totul a început și deja cu toții suntem în plinul lucrurilor, muncim, ducem copiii la gradiniță și școală, avem ședințe și taskuri – totul e pe repede înainte și resimțim stresul din plin.

Totuși, dacă te gândești la un mic city-break în inima Transilvaniei sau dacă ai nevoie pentru serviciu de o cazare în Sebeș, Leul de Aur este un hotel de patru stele care creează experiențe memorabile pentru clienții săi, indiferent dacă aceștia îl vizitează în scop personal sau profesional.

Sursă foto: leuldeaur.ro

Aceștia promit servicii impecabile, confort și facilități moderne, aproape de Transalpina și totul într-un buget extrem de prietenos. În plus, între 16 septembrie și 16 octombrie Leul de Aur a pregătit o reducere de -10% la toate opțiunile acestora de cazare de trei, patru stele, patru stele Deluxe sau Boutique, ce îți vor oferi tot confortul de care ai nevoie.

Un hotel cu istorie la standarde moderne

Leul de Aur are o istorie de peste 400 de ani în zona Sebeșului și este unul dintre cele mai vechi și mai importante hanuri din Transilvania. Acesta este plasat în inima Transilvaniei, în orașul Sebeș, cel mai bine conectat oraș al României, cu acces facil la autostradă, șoseaua Transalpina și cele mai frumoase zone din Ardeal.

Sursă foto: leuldeaur.ro

Acest hotel este o emblemă istorică reinventată, cu facilități și dotări moderne, dar care păstrează ceva din aerul pitoresc al Transilvaniei de odinioară. Leul de Aur este cel mai mare furnizor de cazare din zonă, organizând de asemenea și evenimente speciale (nunți, botezuri și petreceri) sau evenimente de tip corporate, dispunând de săli de conferință special amenajate dar și de două saloane de evenimente.

Leul de aur are în portofoliu 125 de facilitati de cazare, în regim single/twin, double, apartament sau boutique. Sectorul boutique hotel este o parte specială a hotelului nostru unde sunt create spații de cazare unice, ce recreeaza anotimpuri sau un dormitor tipic săsesc, de exemplu. 

În imaginea de mai jos, de exemplu, este o cameră Deluxe de patru stele și mi se pare că arată minunat de confortabil. În plus, review-urile clienților care au trecut pragul acestei unități de cazare sunt excelente.

Sursă foto: leuldeaur.ro

Ca să nu mai spun că tot aici găsim un minunat restaurant care oferă preparate tradiționale din zonă ca papanași fierți sau bunătăți din carne pe grătar dar și preparate internaționale ca pizza și paste. De asemenea, locația dispune de 3 saloane potrivite pentru evenimente de dimensiuni mici, medii și mari (până la 160 de persoane) dar și o cramă și o grădină de vară.

Restaurantul Fort are o capacitate 160 de locuri și oferă preparate tradiționale și internaționale. Acesta promite reîntoarcerea la ingredientele locale și are colaborări cu chefi de top. De asmenea, aici poți încerca experiența fine dining sau fusion cuisine. În plus, localul are un design modern cu elemente clasice și o vedere frumoasă spre gradina de vară și zidul cetății Sebeș.

Salonul Elegant dispune de de 80 de locuri indoor și încă 50 de locuri outdoor și aici poți servi preparate tradiționale si internaționale. Salonul poate găzdui evenimente indoor de dimensiuni medii. Este un spațiu versatil cu un design elegant și un aspect romantic.

Salonul cu șemineu este un spațiu cochet și intim, cu 40 de locuri unde poți gusta preparate delicioase. Este locul ideal pentru un eveniment micuț, intim sau poate de familie iar șemineul cu lemne îi dă cu siguranță o notă elegantă, clasică și plăcută.

Sursă foto: leuldeaur.ro, editat cu Canva Pro

Crama este locul perfect pentru degustări de vinuri, petreceri tematice și aniversări. Este totodată un spațiu iastoric, care păstrează aerul medieval și arhitectura originală cu arcade și bolte. Are 30 de locuri și este un spațiu aparte, în care te poți bucura de momente frumoase.

Grădina de vară preferata mea, desigur, este o oază de natură în centrul orasului, dispune de un loc de joacă pentru copii și are un design peisagistic modern, în contrast cu zidurile Cetatii medievale. Poate găzdui 150 de persoane și tot aici te poți bucura de preparate cu timp scurt de gătire.

Așadar, dacă ai treabă în Sebeș sau în împrejurimi, dacă mergi la rude în Transilvania sau vrei pur și simplu să faci o excursie în inima Ardealului, Leul de Aur reprezintă o variantă de cazare excelentă, situat într-o locație cu o bogată istorie și numeroase avantaje moderne. Mi se pare locul ideal pentru a organiza un eveniment, o nuntă sau un botez dar și un teambuilding de exemplu. Experiențele noi sunt mai mereu memorabile iar aceasta va fi cu sigurață una plăcută datorită condițiilor foarte bune.

Mai jos voi lăsa datele de contact de la Leul de Aur iar acum, la final, aș vrea să îți mulțumesc pentru că m-ai urmărit până aici și aș vrea să te întreb dacă tu mai mergi pe undeva acum, la final de vacanță?

Sursă foto: leuldeaur.ro

Sursă foto de copertă: leuuldeaur.ro

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *