cutie de viteze
Advertoriale / Travel

S-a stricat cutia de viteze? Ia alta de pe landatelier.ro și tu bucură-te de călătorie

Călătoriile cu mașina sunt grozave, sunt o sursă de bună-dispoziție, de distracție și un mod minunat de a crea amintiri pentru tot restul vieții, alături de familie, prieteni și toți cei dragi. Ca să nu mai vorbim cât de mult ne ajută și ne dezvoltă călătoriile, fie ele lungi sau chiar scurte, indiferent de vârsta pe care o avem.

Mici sau mari, tineri sau nu chiar, fiecare loc nou vizitat, fiecare particularitate descoperită, fiecare conversație purtată cu un localnic, toate ne aduc cunoștințe noi și ne îmbogățesc realmente viața și propria persoană, contribuind la dezvoltarea noastră.

Călătoritul cu mașina personală sau de familie ne permite să ne stabilim un ritm mai confortabil al călătoriei, astfel încât toate nevoile pasagerilor să fie acoperite și fiecare participant să se simtă în largul lui pe parcursul drumului. Nu suntem presați de ore fixe, puitem admira în voie peisajele, nu poposim prin gări sau aeroporturi și putem opri de câte ori vrem să facem poze sau doar o mică pauză.

Dar cum am putea face să avem garanția unei călătorii plăcute cu mașina, mai ales când aceasta se lungește? Iată câteva ponturi pentru a face din călătorie o experiență în sine, chiar și dacă aceasta durează multe ore.

1.Pregătește-te

Asigură-te că ai împachetat tot ce îți trebuie pentru vacanță în sine dar și pentru drum. Fă din timp o listă și bifează tot ce ai adăugat deja în bagaj. În niciun caz nu lăsa acest pas pe ultima sută de metri, pentru că planificarea poate face diferența între dezastru și plăcere. Ai grijă să ai la tine și medicamente nu doar cosmetice, gustări pentru drum și, desigur, o sticlă cu apă.

Desigur, e important ca și mașina să fie pregătită. Să fie curată, ca să nu stai înghesuit pe bancheta din spate printre ambalaje goale și haine murdare uitate acolo și, desigur, să fie pregătită pentru un drum în siguranță, cu reviziile la zi, actele în ordine și plinul făcut. Chiar dacă nu conduci tu, poate nu ar strica să te asiguri că șoferul are lucrurile sub control.

Și nu în ultimul rând, călătoria în sine ar trebui pregătită temeinic. Ar trebui să știți unde mergeți (normal!) dar mai ales cum veți ajunge acolo, pe ce traseu, cam cât durează, câte opriri veți face și în funcție de asta să decideți dacă veți ajunge la destinație dintr-o bucată sau veți opri de mai multe ori, în puncte diferite. Pentru că asta necesită alte planuri, rezervări și, eventual, provizii pentru mai multe zile și mai multe ore petrecute pe drum.

2. Distrează-te

Acest pas este în legătură cu primul, asigură-te că iei la tine și lucruri pentru amuzament. Căștile, o carte, o tabletă sau un joc – te pot scuti de plictiseală. Și, desigur, asigură-te că ai telefonul încărcat sau măcar că ai încărcătorul la tine.

Poți face glume cu ceilalți din mașină, puteți juca Fazan sau alte jocuri similare, puteți să vorbiți sau să cântați și să vă prostiți. Dac

3.Așează-te confortabil

Găsește-ți un loc confortabil, vezi dacă ai nevoie de o pernuță sau o pătură, descalță-te dacă așa te simți mai bine și ia-ți pe tine haine lejere. A, și ai grijă să mergi la baie înainte de a pleca, pentru a nu face prima oprire mai repede decât ar fi cazul.

Sursă foto: Cavna.com

Și cu siguranță, călătoriile cu mașina sunt sursă de aventuri și peripeții care vor fi povestite ani la rând, la reuniuni și mese în familie. Unele surprize, desigur, pot să nu fie plăcute. De exemplu, cutia de viteze se poate strica, dar nu și cutia de viteze recondiționată LR Defender 200TDI 1990-1994 DA3051. Astfel, eviți incidentele neplăcute și ai parte de o călătorie liniștită.

Sursă foto: landatelier.ro

Și dacă vrei ca amintirile să fie plăcute, e bine să fii prevăzător. De exemplu, acest kit de reparație selector cutie automată Land Rover Discovery Sport RR Sport si Evoque LR117072, te poate salva de amintiri neplăcute dacă se strică cutia de viteze și n-ar fi rău să-l ai la tine în caz de neprevăzut.

Sursă foto: landatelier.ro

Pe toate acestea și multe altele, le găsești pe landatelier.ro iar datele lor de contact sunt:

LAND ATELIER SRL
ADRESA: BUCURESTI, SECTOR 2, SOSEAUA PANTELIMON, NR 1,
LOT 1, CORP DE CLADIRE C15, PARTER
COD POSTAL: 021591

Așadar, acum că știm ce trebuie să facem pentru o călătorie mai plăcută și fără (prea multe) peripeții, mai ales pe parte tehnică, aș vrea să te întreb: care este cea mai amuzantă amintire a ta dintr-o excursie cu mașina?

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

January 9, 2024 at 8:01 am

It?¦s really a great and helpful piece of info. I?¦m glad that you shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *