Filmele lui Ralu

Bilet pentru paradis – un adevărat film de weekend

Imaginează-ți așa: părinții tăi sunt Julia Roberts și George Clooney. Sunt frumoși, faimoși, carismatici și…la cuțite. În plus, vor să-ți saboteze nunta atent plănuită în Bali, alături de bărbatul perfect.

Asta pățește Lily, proaspăt absolventă la o facultate prestigioasă care, își dă seama că nu vrea totuși să-și dedice viața unei cariere în avocatură, ci râvnește la o existență mai echilibrată și mai cu sens. Asta realizează ea în timpul unui vacanțe în Bali, alături de prietena ei cea mai bună, Wrede, unde îl cunoaște pe Gede, un localnic liniștit și drăguț.

În numai o lună, Lily și Gede își fac planuri de nuntă iar socrii mici, Georgia și David Cotton, sunt desigur invitați de onoare în Bali. Deși nu se suportă iar divorțul lor a fost unul cum nu se poate mai urât, ei au acum un scop comun: să o împiedice pe Lily să facă ceea ce ei cred că ar fi greșeala vieții ei.

Dar cum să facă asta? Planul lor este să pară că sunt de acord iar apoi să introducă în scenă un ”calul troian”. Cum? Ei speră că vor face ca acest eveniment să se dărâme din interior și pun la cale o mulțime de mici șicane. Dar va fi asta de ajuns? Și de ce sunt așa de înverșunați?

Așadar, Georgia și David pleacă spre Bali și, când se urcă în avion, descoperă cu stupoare că pilotul este nimeni altul decât iubitul mai tânăr și francez al Georgiei, Paul. Cum? Mai mult, acesta aproape îi omoară în drum spre destinație, fiind mai mult preocupat de iubita sa decât de pilotaj.

Una peste alta, aceste este un film absolut savuros, cu multe momente amuzante în care David și Georgia se înțeapă permanent iar George Clooney și Julia Roberts îi interpretează cum nu se poate mai credibil. Ah și vestea bună este că se găsește pe Netfilx.

În această călătorie, cu toții vor avea momente de Aha! și revelații care le vor schimba concepțiile pentru totdeauna. Un alt film similar, tot pe Netflix, e Mama Miresei, despre care am scris acum ceva vreme, de asemenea o comedie foarte simpatică.

Iar acum la final, știți voi – hai merci! Tu la ce te mai uiți în weekend?

Sursă foto de copertă: google

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Într-o zi

June 28, 2024