Filmele lui Ralu

Aventură în familie – un film simpatic de văzut în weekend

Dacă vreți să vedeți o comedie romantică și relaxantă în acest weekend – Aventură în familie (A familiy affair pe numele său original) din 2024, poate fi alegerea perfectă. Cu o distribuție de excepție (o să-i numesc aici doar pe Zac Efron și Nicole Kidman dar mai sunt mulți alți actori cunoscuți și foarte apreciați în această producție), cu o linie comică și multe întâmplări haioase dar și cu accent pe annumite lucruri foarte actuale din ziua de azi, cum ar fi generația Z și cancel culture.

Zara este o tânără cam confuză care lucrează de 2 ani pentru o vedetă de cinema – în adevăratul sens al cuvântului. Chris Cole este un actor foarte apreciat la Hollywood, care duce o viață pe măsură iar asistenta sa este supusă zilnic la tot felul de încercări la acest job pe care, de fapt, îl urăște.

Sătulă să îi recupereze lucrurile de la fostele iubite furioase și să îl ajute pe Chris să le dea papucii una câte una, Zara demisionează în sfârșit. Chris merge la ea acasaă unde o găsește pe Brooke. Mama cea sexy și intră tânără a Zarei, interpretată de nimeni alta decât de Nicole Kidman.

Ce poate fi mai rău decât să ai un șef cu apucături de dictator pe care îl urăști și care-ți face viața mizerabilă? Păi…ca el să se combine cu mama ta.

Un film foarte simpatic și amuzant, cu o mulțime de momente haioase dar și plin de ironii și chiar auto-ironii. Într-un fel, jucând rolul lui Chris Cole, Zac Efron se ironizează pe sine. Având multe în comun cu personajul său, asta îl face cu atât mai credibil și mai caraghios în acest rol.

Una peste alta, totul e foarte drăguț de urmărit iar unele probleme mai serioase vor apărea și ele pe tapet. Cum ar fi că da, copiii noștri sunt totul și le oferim întreaga noastră existență, dar oare nu vine și un moment în care contăm și noi, ca adulți și părinți?

Mi-a plăcut mult de tot această peliculă, Nicole Kidman este una dintre acrițele mele preferate iar Zac Efron a jucat în adolscența într-unul dintre filmele pe care eu le ador, adică în musicalul Hairspray, versiunea din 2007 cu Michelle Pfeifer și John Travolta, unde a făcut un rol absolut delicios și special ca iubitul lui Tracy.

Tu ce crezi, ai văzut Aventură în familie sau ți-ar plăcea să-l vezi?

Sursă foto de copertă: google

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *