Astrologie

Horoscop general luna Iulie 2024

Luna Iulie debutează cu multă energie în semnul Racului iar asta ne face mai emoționali dar și mai orientați către tot ceea ce ține de casă, copii și familie. Luna Nouă din data de 6 vine să intensifice toate aceste trăiri și, dacă avem anumite frustrări nerezolvate care țin de locuință sau de cei dragi, e posibil ca ele să iasă la suprafață acum, pe acest eveniment care se va trăi destul de intens.

Saturn în retrogradare ne poate face anumite neplăceri, nu e tocmai un eveniment favorabil (va dura până în Noiembrie), însă el vine ca să ne testeze seriozitatea și disciplina, ca să ne oblige să rezolvăm ceea ce am amânat, ce am lăsat neterminat și să se asigure că ne învățăm lecțiile.

De asemenea, tot ceea ce ține de negocieri, vânzări, cursuri poate fi testat, întârziat – pot apărea probleme în acele arii pe care le-am neglijat. Mercur va intra în Leu din 3 și asta ne va face mai orientați, mai încrezători și mai optimiști. Pe măsură ce Venus din 12 iulie și mai apoi Soarele din 22, i se vor alătura, chiar că va ieși soarele și pe strada noastră. Vom fi mai deschiși, mai plini de vitalitate, mai generoși iar în iubire – plini de pasiune. Atenție doar ca lucrurile să nu devină prea intense.

generat cu Bing AI

Luna plină din 23 iulie se va forma pe axa iubirii de sine și e un moment bun de reflecție la cum ne purtăm cu propria persoană dar și cu ceilalți, ce facem pentru noi dar și ce facem pentru comunitatea în care trăim.

Berbec

Luna iulie începe destul de bine pentru Berbeci, oportunități perosnale pot apărea dar și șanse de vindecare. Atenție la accidente cauzate de grabă sau impulsivitate, în special în zona capului. Puteți fi testați în relații și iubire în această lună, în special în căsnicie, frustrările pot ieși la suprafață și provocarea va fi să găsiți echilibrul între nevoile  voastre și ale celorlalți. Este o perioadă în care nu vă mai puteți sacrifica de dragul armoniei – așa cum ați avut tendința să o faceți până acum. Luna Nouă din 6 se poate resimți intens, în special acasă, cu membrii familiei. Puteți lăsa emoțiile să vă guverneze ceea ce nu e chiar indicat, încercați să reactivați în voi iubirea și compasiunea – pentru voi și ceilalți.

Cu banii veți sta cel mai probabil bine luna aceasta, puteți primi venituri din surse noi dar aveți grijă la agresivitate mai ales la locul de muncă. Pot fi episoade în care sunteți prea perfecționiști, mai ales la serviciu, dar aveți și nevoie de o rutină zilnică mai bună, în care să vă precupați mai mult de dietă și odihnă. Relațiile se îmbunătățesc din 23 la fel și creativitatea și proiectele personale dar aveți grijă la impulsivitate și posesivitate. Dacă aveți un hobby creativ, acum e momentul să îl lăsați să strălucească.

Taur

Taurii încep luna cu tendința de a se război cu toată lumea, Marte e încă în semnul lor și, cu el pe casa sinelui, puteți resimți această agresivitate. Cel puțin până pe 23, tot ceea ce ține de cursuri sau învățare este favorizat și vă va ajuta în carieră, puteți face și anumite drumuri scurte. Dacă sunteți singuri sau în căutarea iubirii,puteți cunoaște pe cineva la școală sau la studii, se poate înfiripa ceva acolo.  Aveți noroc la bani în această lună, felul în care veți comunica și veți ști să vă vindeți, vă va ajuta din punct de vedere financiar.

generat cu Bing AI

Pot apărea anumite probleme de sănătate, aveți grijă la rutina zilnică, odihniți-vă, hidratați-vă și nu vă certați cu nimeni la locul de muncă. În anturaj pot apărea anumite situații în care veți vedea cine vă e prieten cu adevărat și cine nu. De asemenea, pot fi pe lângă voi persoane care caută să ”vă ducă cu preșul”. Spre finalul lunii puteți avea tendința să fiți cam rigizi în gândire și chiar critici – mai ales acasă, cu familia. Rezistați tentației de a vă certa membri familiei – sigur nu vor aprecia.  

Gemeni

Începeți Luna cu Jupiter în casa sinelui așa că norocul va fi de partea voastră, numai atenție la tendința de îngrășare. Viața interioară poate fi complicată mai ales la începutl lunii, conflictuală chiar. Puteți avea vise, premoniții sau chiar schimbări bruște de dispoziție. Cu bani stați foarte bine luna asta, nu aveți grija lor. Oprtunități pot veni prin prieteni, fii deschși și receptivi. În relații, anumite lucruri vă pot ajunge din urmp, fie că e voba de foste iubiri care se întorc sau de lucruri care nu au fost spus – cert este că va trebui să găsiți armonia în relații și nu va fi așa ușor acum pentru că Lilith în Balanță bagă zâzanie de câte ori are ocazia. În carieră pot apărea anumite obstacole, sunteți siliți să vă re-evaluați valorile și modul de a munci, perseverența și ambiția. Zona aceasta poate fi cam confuză dar dacă dați dovadă de disciplină, dacă sunteți serioși și dedicați – o veți depăși cu brio și veți culege roadele.

Din 12 iulie, veți fi mai pasionaliși mai deschiși apoi, din 23 când Soarele intră în Leu, oportunitățile în iubire dar și pe plan financiar nu vor întârzia să apară.

Rac

La Mulți Ani dragi Raci, cu Soarele în semnul vostru sunteți vedetele acestei luni – cel puțin până pe 23. Sunteți foarte orientați pe tot ceea ce ține de casă, copii, familiei. Sunteți calzi și iubitori iar mintea vă este doar la cei dragi vouă. Cu toate astea, poate exista tendința de a fi cam emționali în special cu Luna Nouă care se formează în semnul vostru pe 6. Puteți resimți intens acest eveniment, confilctele în familie care până acum au mocnit, se pot intensifica acum. Recomandarea este să o luați ușor și să reflectați cum puteți echilibra nevoile voastre dar și pe ale celorlalți. Petreceți timp cu familia, cu copiii, cu cei dragi și reconectați-vă cu ei, amintiți-vă ceea ce vă unește pentru a depăși aceste momente delicate.

generat cu Bing AI

Veți sta foarte bine cu banii începând cu 12 iulie și vei fi pe creștere până în 23 – când veți deveni vedetă la locul de muncă. Aveți grijă să aveți toate actele în regulă și toate chestiunile administrative pentru că pot surveni controale în mod inopinat.   

Leu

Luna începe într-un ritm mai lent pentru voi, nimic nu pare a se concretiza dar mai aveți răbdare până pe 23 când veți deveni vedetele horoscopului. Pot surveni anumite neplăceri pe plan financiar, poate apar anumite întrzieri, amânări, poate așteptările voastre nu sunt realiste și sunt  prea mari. Dacă nu aveți deja un partener, poate apărea cineva potrivit pentru căsătorie chiar. E o lună bună pentru călătorii, chiar și în interes de serviciu. La muncă sunteți ambițioși și determinați dar pot apărea anumite situații care nu țin de voi.

E o lună bună și pentru iubirea de sine, pentru a vă înfurumuseța, pentru a cheltui bani pentru propria persoană. Poate faceți o schimbare de look sau chiar să optați pentru o coafură nouă. Luna plină din 23 vă privește în mod direct pentru că se petrece în Vărsător, pe axa voastră, axa iubirii de sine. Este un moment bun să reflectați la ce faceți pentru voi dar ș ice oferiți comunității. E un moment intens atât pentru voi cât și pentru partener așa că nu e momentul pentru decizii sau schimbări.

Balanță

Luna începe pentru voi cu multă intensitate, relațiile pot fi centru de interes și e necesar să regăsiți armonia între voi și ceilalți. Pot apărea anumite conflicte pentru că ați lăsat prea mult de la voi dar și pentru că ați acceptat lucruri pe care nu trebuia să le acceptați. Această lună vine cu oportunități de vindecare în relații și căsnicie da,  va fi necesar să aveți curajul să vă afirmați, să vă susțineți poziția. Poate că vă veți simți cam lipsiți de vitalitate, cel puțin până pe 23. Nu este o lună ușoară, multe conflicte pe semnul vostru dar veși reuși să vă reechilibrați până spre finalul lunii când Soarele și plantele personale migrează ușor-ușor spre semnul mai optimist al Leului.

Luna Nouă poate aduce multă emoționalitate și pentru voi, poate resimțiți că există anumite conflicte între viața profesională și cea de familie, poate ați simțit că ați cam neglijat-o pe aceasta din urmă. Tot ce ține de sănătate poate fi testat, dacă v-ați neglijat anumite afecțiuni, acum poate fi un moment bun pentru analize – nu de alta, dar nu vi se va da de ales. Disciplina, sportul, odihna și o dietă hrănitoare pot fi antidotul stării de tristețe inexplicabilă pe care o puteți simți în aceste zile. 

Scorpion

Luna începe cu intuiție crescută dar și cu o stare mentală ușor confuză. Starea de sănătate se poate îmbunătăți totuși în această lună. În relații, poate că e nevoie să acordați mai multă atenție celelilalte persoane sau să fiți atenți la cee ace vă transmite. Dincolo de aceste ”teste” pe care le puteți resimți pe plan relational, se află șansa de a vă reconecta în cuplu. Puteți fi mai ambițioși în această lună, mai ambițioși dar pot apărea și surprize în ceea ce ține de căsnicie/asocieri sau planul financiar.   

Luna Nouă din 6 iulie vă invită să vă debarasați de tot ceea ce este vechi pentru a face loc unor lucruri noi să se instaleze. Puteți face călătorii mai departe de casă, în special  până la mijlocul lunii. Puteți pirmi bani din moșteniri sau bonusuri – o sumă bunicică pe care nu o așteptați poate veni la voi.

generat cu Bing AI

Sunteți mai concentrați pe carieră pe măsură ce luna iulie se consumă și până la finalul ei veți străluci la locul de muncă. Spre finalul lunii cineva din anturaj, poate o femei, poate fi deosebit de critic cu voi sau poate chiar bloca anumite oportunități.

Temrinați luna cu mintea foarte focusată pe muncă, sunteți discplinați, economi și pereseverenți în acest domeniu.

Săgetător

Iulie începe bine pentru voi, Luna nouă din 6 aduce în prim plan tot ceea ce ține de bani, oprtunități, investiții sau chiar moșteniri – stați bine financiar în această perioadă. Pe plan relational ceva nou poate începe acum, o relație nouă, un copil – un nou început într-un fel sau altul. Puteți chiar da un restart relației existente și să vindecați acum ceea ce a fost de vindecat. Oprtunitățile pot veni prin partener, acesta poate fi amuleta voastră norocoasă – dar fiți receptivi la ideile sale.

Pot apărea probleme de sănătate neașteptate sau care dispar la fel de brusc așa cum au apărut în special cu ceea ce ține de gât, esofag, stomac. E o perioadă prielnică pentru călătorii departe de casă sau pentru studii, colaborări cu străinătatea din 23 iulie. La muncă se poate cere mult de la voi, poate că munciți fără oprire sau vă consumați prea mult – trebuie timp și pentru odihnă. Un proiect nou se poate concretiza până la finalul lunii iar prietenii sau cunoștințele vă pot ajuta în acest demers. Aveți grijă la cuvintele pe care le spuneți perechii voastre – mai ales spre finalul lunii puteți avea tendința să spunei lucruri dureroase, cel mai probabil din impulsivitate.

Capricorn                                                                

Luna începe bine pentru voi, multă energie pe casa căsătoriei și a contratelor, balansați frumos cariera cu viața de familie. Poate vă mutați, poate renovați sau apare un nou membru în familie, cea se întâmplă acasă și este important. Spre mijlocul lunii iulie, investițiile, finanțele sunt favorizate și vă va merge neașteptat de bine în acest plan. Puteți fi cam agresivi în relații și pot surveni schimbări bruște în ceea ce ține de acestea sau de creativitate, hobby-uri. La muncă poate apărea un proiect nou însă acesta vine cu propriile sale dificultăți și provocări sau chiar vac rea disensiuni între colegi.

generat cu Bing AI

În data de 6 odată cu Luna nouă în Rac poate fi multă emoție pe tot cee ace șine de casă și famillie, pot apărea anumite lucruri care până acum au fost ținute neclarificate.E un moment bun pentru vindecare și lămurire.

Nu se recomandă călătoriile lungi în special spre finalul lunii, anumite neplăceri pot apărea mai ales dacă nu vă organizați cum ar trebui.

Vărsător

La începutul lunii alocați multă energie muncii voastre și atmosfera este plăcută acolo – vă simți ca acasă și ca membru al unei familii. Dar în orice familie pot apărea conflicte dacă nu există un echilibru între nevoie personale și cele colective.

Dacă vă doriți un copil sau vreți să începeți un proiect nou – acesta poate fi momentul să vă apucați de treabă pentru că șansele de reușită sunt foarte bune cu marele benefic (Jupiter) în casa a 5a. 

Iubirea este favorizată din 12 iulie, sunteți pasionali și implicați dar puteți fi și cam posesivi și intenși. Investiți multă energie în căsnicia voastră care este punctul central mai ales după data de 23. Tot atunci este o perioadă foarte bună pentru iubirea de sine dar și pentru a vă gândi ce vp oferiși vouă și ce îi oferiți în schimb comunității în care trăiți.

Investițiile nu sunt recomandate acum, mai ales dacă nu sunt gândite suficient sau nu sunt acoperite de munca, de efortul vostru. 

Pești

Luna poate începe cu anumite restricții pentru voi, vă puteți simți limitați în vreun fel, testați, cu Saturn în semnul vostru care tocmai a intrat în retrogradare la finalul la finalul lui iunie. Puteți fi conectați la tot ce însemană divinitate și latura voastră spirituală, ceea ce e minunat, dar aveți grijă să rămâneți conectați și la realitate și să nu dispăreți cu totul în lumea voastră imaginară.

Financiar, puteți primi ce este al vostru de drept în această lună, poate fi o mărire de salariu sau un job mai bine plătit, cert este că veți sta mai bine cu banii acum. Vă puteți schimba sau renova locuința, poate o mărți cumva sau vă mutați într-o casă mai mare sau poate mai vine cineva să stea cu voi.

Relatiile, iubirea și creativitatea sunt favorizate până la mijlocul lunii cel puțin, accentual cade pe familia voastră, vă puteți reconecta cu ea, cu mama, cu părinții, cu copiii voștri. Aveși grijă la datorii în această lună, e posibil ca anumite facturi pe care le-ați neglijat, să aibp acum scandența.

Aveți grijă la pretențiile pe care le emiteți de la perechea voastră, e posibil să îi cereți prea mult – nu uitați că perfecțiunea nu există. Din 23, veți străluci la locul de muncă, abilitățile voastre de lider și charisma voastră vă vor ajuta aici iar rezultatele nu vor întârzia să apară.   

generat cu Bing AI

Iar acum la final, vă mulțumesc pentru că sunteți aici cu mine pe blog și sper că v-ați regăsit în horoscopul pentru zodia voastră dar și că v-ați citit și ascendentul. Postez des informații despre ce se înntâmplă pe cer și pe pagina mea de Facebook, așa că vă invit cu drag să mă urmăriți pe Astro Ralu.

Sursă foto de copertă: generat cu Bing AI, editat cu Canva

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *